Kurtlar Vadisi Pusu'da yepyeni fıstık oyuncular, Tarih: 17 Eylül Perşembe!!!

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden “Kurtlar Vadisi Pusu” muhteşem sezon finalinin ardından 17 Eylül’de tekrar izleyicisiyle buluşacak. Vadide bu sezon Defne Samyeli rüzgârı esecek. Kurtlar Vadisi Pusu yine kendi gününde ama yeni oyuncularla. Kurtlar Vadisi Pusu'da yepyeni fıstık oyuncular, Tarih: 17 Eylül Perşembe!!!

Haberler 12.09.2015 - 15:06 Son Güncelleme : 12.09.2015 - 15:06

DEFNE SAMYELİ EFSANE DİZİNİN KADROSUNDA

Kadrosuna bu sezon Defne Samyeli ve Ertan Saban gibi önemli isimleri ekleyen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü. Fragman, Youtubeda 3 günde toplam 800 bin izlenme rakamına ulaştı. Sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan Kurtlar Vadisi Pusuda yeni sezonda da aksiyon hız kesmeyecek. Kurtlar Vadisi Pusuda yepyeni fıstık oyuncular, Tarih: 17 Eylül Perşembe!!!

çEKİMLER KIBRISTA BAŞLADI, İSTANBULDA DEVAM EDECEK

Yapımcılığını Pana Filmin üstlendiği, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Ali Buhara Metenin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusunun yeni sezon çekimleri, 17 Ağustosta Kıbrısta başladı. İki haftalık yoğun bir çalışmanın ardından ekip, çekimlerin devamı için İstanbula döndü.Kurtlar Vadisi Pusu yine kendi gününde ama yeni oyuncularla.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır