Kurtlar Vadisi’nin senaristi Bahadır Özdener’den Sharon Stone’a yanıt

'Kurtlar Vadisi' senaristlerinden Bahadır Özdener, Sharon Stone’un açıklamalarına yanıt verdi. Özdener, "Merak edenler Kurtlar Vadisi’nin 96. ve 97. bölümlerini açıp izleyebilir" dedi.

Haberler 04.05.2024 - 10:47 Son Güncelleme : 04.05.2024 - 10:47

Sharon Stoneun açıklamalarına dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener yanıt verdi.

Bahadır Özdener, şu ifadeleri kullandı:

Bilgilendirmek istedim: Kurtlar Vadisinin final bölümleri için Andy Garcia ve Sharon Stone ile dizide oynamak üzere anlaşılmış ve bu çekimleri gerçekleştirmek için 2005 yılının Aralık ayında California-Los Angelesa gitmiştik. Bu durum tüm dünyada haber olurken A class iki star ilk defa bir tv dizisinde oynarken bir Türk yapım şirketinin bunu başarmış olması da dikkat çekmişti. Kurtlar Vadisinin ilgili bölümleri büyük ilgi görürken kendi izlenme rekoruna da kırmıştı.

1) Los Angeles-Beverly Hillsteki çekimlerde yönetmen Serdar Akar hariç ekibin tamamı (görüntü yönetmeni, ışık şefi, sanat yönetmeni, prodüksiyon amiri v.s) bırakın İngilizce bilmemeyi AMERİKALI idi. Los Angelesın en iyi ekipleri bu iş için seferber edildi.
2) Necati Şaşmaz ileri düzeyde İngilizce bilir, çok uzun yıllar yurtdışında yaşamıştır.
3) Andy Garcia ve Sharon Stoneun ajanslarıyla sözleşme yapılırken (İngilizce) senaryo metninin tamamı İngilizce olarak sözleşmenin içinde yer almıştır.
4) Sahne içerisinde üç oyuncu da üstün performans sergilemiştir. Merak edenler Kurtlar Vadisinin 96. ve 97. bölümlerini açıp izleyebilir.
5) Andy Garcia daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu için İstanbula gelmiş ve yeniden dizide yer almıştır

Stone, 2014 yılında konuk olduğu Kurtlar Vadisiyle ilgili, Kimse İngilizce konuşmuyordu, gördüğüm en lüks setti. Ne yaptığımızı bilmiyorduk, Andyye bakıyordum. Sanki onun da ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Kimse bizi anlamıyordu, replikleri okuduk, karşıdan cevap da geliyordu Ama hikaye nedir hiçbir şey anlamadık ifadelerini kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git