Kuruluş Osman 23. yeni bölüm fragmanı izle! Yeni bir cihan kuruluyor

Kuruluş Osman 23. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman yeni bölüm 23. bölüm fragmanı ATV youtube sayfasında yayınlandı. Peki Kuruluş Osman yeni bölümünde neler olcak? Kuruluş Osman 22. son bölüm izleyemeyenlere özel Kuruluş Osma 22. bölüm özeti ve Kuruluş Osman 23. yeni bölüm fragmanını merak edenler için de Kuruluş Osman 23. bölüm fragmanı detayları haberimizde.

Haberler 21.05.2020 - 13:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurulu Osman 23. bölüm fragman yaynland. ATV ekranlarnda yaynlanan ve milyonlar ekran banatoplayan Kurulu Osman yeni bölüm 23. bölüm fragman ATV youtube sayfasnda yaynland. Peki Kurulu Osman yeni bölümünde neler olcak? Kurulu Osman 22. son bölüm izleyemeyenlere özel Kurulu Osma 22. bölüm özeti ve Kurulu Osman 23. yeni bölüm fragmann merak edenler için de Kurulu Osman 23. bölüm fragman detaylar haberimizde.

KURULU OSMAN DZS HAKKINDA

O, kömür karas gözleriyle, gaza ve hürriyet ateini tututuracakt. Ad, Erturul Gazi olu Osmand Karanln içinde ona yol gösteren ak oldu Kan ve gözyayla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göü, yedi yeri, dalar, denizleri aacak bir milletin rüyasn akla gördü. Gücünü klcndan deil, aktan ald Zorbala adaletle; kölelie hürriyetle direnen, tarihin gördüü en büyük imparatorlua adn akla verdi. 72 milleti kran bozuk düzene kar bakaldr, mazlumlarn sessiz çlna umut, Kuruluun ad oldu Kurulu Osman 400 çadrlk bir obadan, ilahi akla kurulan bir cihan imparatorluuna yürüyüün hikayesi.

Yaad tüm eziyetlere ramen yolundan vazgeçmeyen Osman BEYN HAYATININ ANLATILDII Kurulu Osman 23. yeni bölüm fragmannda ok bir olay yaanyor. Biz devlet kuracaz , beylik kuracaz sesleri yanklanyor. Son bölümde Aliar, Dündar ve Bahadr, Söütte Gündüz Bey, Bams Bey ve Kay Alpleri ile kar karya geldi. Balgay ve Osman Bey arasnda Geyhatuyu devirmek için yeni bir ittifak yapld.

27 Mays akam ekranlarda olacak olan Kurulu Osman 23. bölümü için merakl bekleyi sona eriyor. Dizini yeni bölüm fragman yayland. Yaynlanan fragman da yeni devletin teellerinin atlaca gözler önüne serildi.

Nice diyarlar senin ve neslinin gayretiyle slam beldesi olacaktr!

Geçen bölümde Moollardan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüü rüyann ardndan eyh Edebalnn manevi desteini alarak tüm cephelerde hürriyet mücadelesini balatyor! Osman Bey, Dündar-Aliar ittifaknn planna nasl karlk verecek? Osman Bey ve Bala Hatun arasndaki sürpriz gelime ne olacak? Dündar, Kay Obasnda planlad darbe baarl olacak m? Osman Bey ve Alplerinin Balgay ve Moollara kar hamlesi ne olacak? Aliarla evlenen Aygül, Osman Beyden intikam almak için ne yapacak?

OSMAN BEYN KUTLU RÜYASI

Balgay ve nökerlerinin elinden kaçarken yaralanan Osman Bey, eyh Edebal ve derviler tarafndan tedavi edildikten sonra uyurken bir rüya gördü. Rüyasn eyh Edebalya Rüyamda Zikir meclisi var idi Gece içre gece rüya içre rüya gördüm Senin gösünden bir ay doup benim gösüme girdi. Sadrm sarsld, geniledi aydnland gösümden çkan bir aaç hzla büyümeye balad, o kadar ulu bir aaç oldu ki bu diyarlar ap suyun ötelerine ulat Uçsuz bucaksz topraklarda nice diyarlarn üstünü kaplad O diyarlarda önce klçlar gördüm; al kana bürünmü klçlar Sonra minareler ve ardndan o minerelerin üstünde parldayan hilaller gördüm sözleriyle açan Osman Bey, Edebaldan Osman Bey Erturul Gazinin övüncü Kara Osman Bey Yiit Osman Rüyanda bana gelmisin ki murad- ilahi birlikte olmamzdadr Rüya içre rüya görmüsün ki iç içe saklanan srlar vardr cevabn ald.

NCE DYARLAR SENN VE NESLNN GAYRETYLE SLAM BELDES OLACAKTIR

eyh Edebal, Osman Beyin tarihe mal olmu rüyasn öyle yorumlad Benim gösümden çkan bir ayn senin gösüne girdiini söyledin; vakit gelmitir Gayr rzam vardr, Bala hatun helalindir, çünkü; ilahi iaret bu minvaldedir. Zira Allah sizin nesilinize hakanlk, padiahlk nasip etmitir Nice diyarlar senin ve neslinin gayretiyle slam beldesi olacaktr ve Osman Beye müjdeyi verdi.

Osman Bey, eyh Edebaldan ald nasihatle kurulu ateini nasl ateleyecek? Osman Bey, Geyhatu ve Balgay birbirine krdrmak için nasl bir plan kuracak? Osman Bey ve Bala Hatun nihayet muradna erebilecek mi?

TUZAIN EN KRLS

Kendilerine kurulan pusuyu atlatan Gündüz ve Bams beyler, Söütteki bulumaya yerine gelince Aliar, Dündar ve Bahadrn aknlkla kalkald. Gündüz Beyin Obamzda kanl bir ihtilal peinde koanlar isteriz. Emmim Dündar ve Bahadr bize iade edesin. Obamzn iç ilerinden de elini çekesin sözüne karlk Töreden bahsedersin! Bilmez misin? Oba beye, bey sancakbeyine baldr! Koca uçta Salurlar, Dodurgalar, Alkaevliler de vardr. Onlardan bir sorun çkmaz da melanet neden hep sizden çkar diyen Aliar, Geyhatu adna uçtaki tüm yetkinin kendisinde olduu iddiasn tekrarlad.

TÜRKMEN KATLAMINA ENGEL OLUNACAK MI?

Yalnzca Kay Obasn deil tüm Türkmen obalarn tehdit eden Aliar Bey, Gündüz Beyin Sen de unu bilesin; bu hükmün, boynuna geçen urgan olacak sözleriyle oke olurken, Ya ba eerler ya da balarndan olurlar. Ben diyeceimi dedim! Geyhatu bizatihi gelip karnza dikilince, bu lakrdlar ona anlatrsnz! diyerek gücünün Moollardan aldn hatrlatt.

Osman Bey, Aliar Bey ve Moollarn ittifakna son vermek için Balgayla birlikte nasl bir oyun kuracak? Kay Obas, Aliarn tehditlerine kar nasl tedbir alacak? Gündüz ve Bams beyler, Türkmen katliamna engel olmak için yapacak? Dündar ve Aliar arasndaki ittifakn akbeti ne olacak?

Ana Sayfaya Git