Madonna’nın sır gibi sakladığı kızları İnstagram’da!

Afrikalı ikizleri evlat edinen dünyanın efsane sanatçısı Madonna, çocuklarının fotoğraflarını sosyal medya platformu İnstagram’dan paylaştı.

Haberler 09.02.2017 - 22:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malaviden 4 yandaki ikiz kz kardeleri evlat edinen güzeller güzeli arkc Madonna, doumlarndan 5 gün sonra yetimhaneye verilen ikizleri New Yorktaki evine götürdü.

Efsane sanatç Madonna, aylardr gizli olarak sürdürdüü evlat edinme süreci sonucu artk Afrikal Esther ve Stella Mwale adl ikizlerin annesi olduunu sosyal medya platformu nstagramdan paylat fotorafla ilan etti.

ABDli sanatç Madonnann, sosyal medya hesabndan yapt paylam u ekilde

Resmi olarak Malaviden ikiz kz kardeleri evlat edinme süreni tamamladm dorulayabilirim ve onlarn artk ailemimizin bir parças olmalarndan dolay çok sevinçliyim. Bu durumu salamak için Malavide yardmc olan herkese minnettarm ve medyadan bu geçi sürecinde özel hayatmza sayg göstermesini istiyorum. Ayrca arkadalarma, aileme ve büyük ekibimine desteiniz ve sevginiz için teekkür ederim

Instagramdan Temmuz 2016da ikizlerle fotoraf yaymlayan 58 yandaki arkc, en büyük kz Lourdesin de yer ald kareye, Üç güzeller. Lola Umut Evi Yetimhanesinde Stella ve Estherle zaman geçiriyor notunu yazmt.

Ana Sayfaya Git