Maşuka karakteri ile harikalar yaratan Demet Gül değişti!

Kanal D’nin efsane dizisi ‘Ulan İstanbul’un Almancı güzeli Maşuka’sı Demet Gül, soyadını değiştirdi.

Haberler 16.03.2016 - 11:34 Son Güncelleme : 16.03.2016 - 11:34

Oyuncu Demet Gül, kimlikte Büyükkol olan soyadını mahkeme kararıyla Gül yaptı. Ünlü isim, sanat camiasında Gül soyadıyla tanındığını ve diğer soyadıyla özel hayatında büyük zorluklar yaşadığını belirterek mahkemeye başvurmuştu. Neslihan Keskin.

Ulan İstanbul

Ulan İstanbul, yönetmenliğini Murat Onbulun, senaristliğini Uğraş Güneşin, yapımcılığını ise D Productionın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu ve Salih Bademcinin paylaştığı, 2014 yapımı Kanal D dizisidir. İlk bölümü 23 Haziran 2014te ekrana gelmiştir 16 Şubat 2015 tarihinden yani 34.bölümden itibaren dizinin yeni bölümleri internette devam etmektedir ama istenilen başarıyı yakalamadığı için 39.bölümde final yapmıştır. Mayıs 2015te sinema filmi çekilecektir.

Konu

İstanbulda bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; adaletli çalmaktır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan çalarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadırdan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemirin eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptanın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp ceza evine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.

Kandemir ve çetesi İstanbulun eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, Deryada ekibe katılır. Deryanın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır