Megastar Tarkan, Türkmenistan konserinde aldığı ücret ile dudak uçuklattı! Tarkan 1 Milyon dolar ile servetini katladı

Geçtiğimiz günlerde evliliğe attığı ilk adım ile gündeme düşen isim megastar Tarkan'ın bu sıralar, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat konseri ile konuşuldu. Tarkan Aşkabat konserinde tam 1 milyon doları cebine atıp, servetine servet kattı

Haberler 20.12.2015 - 23:30 Son Güncelleme : 20.12.2015 - 23:30

Geçtiğimiz günlerde evliliğe attığı ilk adım ile gündeme düşen isim megastar Tarkanın bu sıralar, Türkmenistanın başkenti Aşkabat konseri ile konuşuldu. Tarkan Aşkabat konserinde tam 1 milyon doları cebine atıp, servetine servet kattı

Lopez tarifesi Megastar Tarkan, 2016 bol kazançla girdi. Yılbaşı konseri için Kıbrıstaki 7 yıldızlı Elexus Hotelle 1 milyon 200 bin liraya anlaştığı konuşulan Tarkan, önceki gün ise Türkmenistanda konser verdi. İddialara göre Megastarın aldığı ücret ise dünya starlarını artmadı.

TAHTINI SALLADI

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedovun doğum günü sebebiyle 2013te konser veren Jennifer Lopezin aldığı 1 milyon dolarlık ücret uzun süre dünya basınında konuşulmuştu. Lopezin tahtını ise bir Türk star salladı. Türkmenistanın Bağımsızlık Günü etkinlikleri kapsamında başkent Aşkabatta konser veren Tarkan, büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Tarkan, önceki akşam Türkmenistanın Bağımsızlık Günü etkinlikleri kapsamında başkent Aşkabatta sahne aldı. İki saatlik halk konseri veren Megastar, İstanbula dönmek için Türkmen Lider Kurbankulu Berdimuhammedovun özel jetini kullandı. Saat 22.45te İstanbula inen sanatçı, Genel Havacılık Terminalinde çalışanlarla tek tek fotoğraf çektirdi.

Harika bir konsere imza attığını ve çok mutlu olduğunu söyleyenTarkanın keyifli hali dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Almanyada yaşayan Türk sevgilisiyle aile arasında sözlenen Tarkanın parmağında yüzük olmaması dikkat çekti. Sanatçı, Yakın zamanda evleneceğiniz konuşuluyor. Tarih belli mi? sorusuna cevap vermek yerine gülümsemekle yetindi.
Ana Sayfaya Git