Mevlana hayranı Madonna Türkiye’ye geliyor

Mavlana’ya olan ilgisiyle bilinen ABD’li şarkıcı Madonna, ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Türkiye’ye geliyor. Madonna, Mevlana’nın Konya’daki türbesini ziyaret edecek.

Haberler 04.03.2017 - 15:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Madonna, ünlü fotorafç Mert Ala ile birlikte Konyadaki daha önce iirlerini seslendirdii Mevlanann Konyadaki türbesini ziyaret edecek.

Sadece Türklerin deil tüm dünyann felsefesini yakndan takip ettii Mevlana ak, Madonnay iyice sard. Mevlanaya olan yakn ilgisiyle bilinen ABDli arkc, mays aynda yakn dostu fotorafç Mert Alala birlikte Türkiyeye gelecek. Popçu, Mevlana Celaleddin Ruminin Konyaya geliinin 789. yldönümü dolaysyla düzenlenecek olan etkinliklere katlacak.

KONYADAN SONRA BODRUM

Daha önce Mevlanann iirlerini seslendiren ve hatta Like A Prayer arksnn klibinde semazenlere yer veren Madonna, Konyadaki Mevlana Türbesine gidecek. 2 günlük Konya ziyaretinin ardndan Mert Alala Bodruma geçecek olan ünlü arkc, burada denizin ve günein tadn çkaracak. Kiralayaca lüks tekneyle de birkaç gün Egedeki koylar gezecek olan Madonna, rotasn daha sonra dünya turnesi kapsamnda gidecei ngiltereye çevirecek.

MEVLANA HOLLYWOODUN LG ODAI

58 yandaki arkc, 2012 ylnda stanbuldaki konseri için Türkiyeye gelmi ve ülkemize hayran kaldn dile getirmiti. Madonnann mays aynda gerçeklemesi planlanan Türkiye ziyareti de arkcnn hayranlarn imdiden heyecanlandrdI. Bu arada Madonnann yan sra Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, model Cara Delevingne, arkc Chris Martin, Adriana Lima ve Demi Moore gibi daha birçok dünyaca ünlü yldzn da Mevlanaya olan ilgisi biliniyor.

Kaynak: Posta

Ana Sayfaya Git