Mine Tugay yeni imajı yeni rengi ile Twitter'da TT ldu

Zalim İstabul final bölümü yayınlanması akabinde Mine Tugay imajında olağanüstü bir değişiklik yaptı. Ünlü isim Mine Tugay saç rengini değiştirerek bu akşam twitter'da adeta TT oldu. Peki Zalim İstanbul dizisi akabinde imajını tazeleyen Mine ugay hakkında herşeyi biliyor musunuz? Güzeller güzeli isim mine tugay kimdir? Hayatı hakkında tüm detaylar Mine Tugay'ın yeni imajı haberimizd.

Haberler 25.06.2020 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zalim stabul final bölümü yaynlanmas akabinde Mine Tugay imajnda olaanüstü bir deiiklik yapt. Ünlü isim Mine Tugay saç rengini deitirerek bu akam twitterda adeta TT oldu. Peki Zalim stanbul dizisi akabinde imajn tazeleyen Mine ugay hakknda hereyi biliyor musunuz? Güzeller güzeli isim mine tugay kimdir? Hayat hakknda tüm detaylar Mine Tugayn yeni imaj haberimizd.

Son olarak Zalim stanbul dizisinde rol alan 41 yandaki Mine Tugay, uzun bir aradan sonra saç rengini deitirdi.

Oyuncu, yllardr kzl görmeye altmz saçn kumral renge boyatt.
Mine Tugay, yeni saç rengini Instagram hesabndan takipçileriyle de paylat.

Oyuncunun, Biraz deiikliin zaman gelmiti notuyla yapt paylama yorum ve beeni yad.

MNE TUGAY KMDR?

Mine Tugay (d. 28 Temmuz 1978, Konya), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.[1] Mine Tugay, stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvar Oyunculuk Bölümününden mezun olduktan sonra birçok tiyatro oyunlarnda rol ald.

Subay olan babasnn görev yeri olan Konyada dodu. Yeni Levent Lisesini bitirdi. Oyunculua 1997 ylnda Masal Gerçek Tiyatrosunda oynad Büyük Kulakl Küçük Ay adl oyun ile adm att. Ayn yl Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eitimine balad. Ancak aralarnda Özge Özberk ve Özgü Namaln da bulunduu 15 kiilik snftan disiplinsizlik iddiasyla uzaklatrlan 13 kiiden biri oldu. 1998 ylnda stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvar Oyunculuk Bölümünü kazand. Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanyada tiyatro oyunlarnda oynamaya balad.

2003 Ylnda Il Kasapolu rejisiyle Onikinci Gece ve Kular Meclisi oyunlarnda oynad. Ayn yl Gülbeyaz adl televizyon dizisinde rol ald. 2004 ylnda Ad Ak Olsun adl dizide ve Gönül Yaras adl sinema filminde rol ald. Ayn yl Semaver Kumpanyada Il Kasapolu ve Bülent Emin Yarar rejisiyle Mem ile Zin adl oyunda oynad.

2005 ylnda Ak Her Yata adl televizyon dizisinde oynad. Bahçeehir Üniversitesi leri Oyunculuk Yüksek Lisansn tamamlarken Aliye adl dizide rol ald. 2006 ylnda Yüksek Lisansn bitirdi. Ayn yl Tiyatro Dotta Emre Koyuncuolu rejisiyle çok Uzak adl oyunda oynayan Mine Tugay, Show TVde yaynlanan Gülpare ve Star TVde yaynlanan Benden Baba Olmaz adl dizilerde barolde yer almtr.

TRT1de yaynlanan Aynadaki Düman dizisinde Haluk Piyes ile barol oynamtr. Behzat ç. Bir Ankara Polisiyesi adl dizidede Narkotik bakomseri Suna adl karakteri canlandrmtr.

Kanal Dde yaynlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin 3.sezonunda Bahar karakteri ile katlmtr. Dördüncüsü düzenlenen 2013 Antalya Televizyon Ödüllerini Engin Hepileri ile birlikte sunmutur.

Star Tvde yaynlanan Medcezir dizinin ilk sezonu sonunda diziden ayrlm, Twitter hesab üzerinden senaristin role biçtii ömrün bu olduunu ve kendi isteiyle diziden ayrlmadn belirtmitir. 2014te atvde yaynlanan Kalp Hrsz dizinde Kenan Ece ile barolü paylam, ancak dizi bir süre sonra yayndan kalkmtr. Sonrasnda çilek Kokusu ve Paramparça dizilerinde oynadktan sonra 2019-2020 yllar arasnda Zalim stanbul dizisinde barol karakter olan eniz Karaçay canlandrd.

Geleneksel Nazm Günlerinde, Ylmaz Onay tarafndan, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nzm Hikmet oyunlarnda, 2007 ylndan bu yana her yl gönüllü olarak rol almaktadr.

Beko Plazma TV , Eti çay Keyfi, Anadolu Bank, Bosch çamar Makinas, Ecobella Home, Bosch Logixx 8 çamar Makinas oyuncunun yer ald reklam filmleri arasndadr.

Ana Sayfaya Git