Minik Serçe Zeki Müren anısına verdi!

Zeki Müren’in 19’uncu ölüm yıldönümü münasebetiyle yapılacak olan ‘Saygı Albümü’ne minik serçe lakaplı güzel şarkıcı Sezen Aksu da destek verdi. Minik Serçe Kanlıca’da yalısında olan özel stüdyosunu Zeki Müren için açtı üstelik de hiçbir ücret talep etmedi.

Haberler 07.07.2015 - 14:21 Son Güncelleme : 07.07.2015 - 14:21

SAYGI ALBÜMÜ

Türk Sanat Müziğinin efsane ismi Zeki Müren için yapılacak saygı albümüne Sezen Aksudan çok özel bir destek geldi. Minik Serçe, hiçbir ücret talep etmeden Kanlıcadaki yalısına özel olarak yaptırdığı stüdyosunu Mürenin şarkılarını söyleyecek sanatçılara açtı.

BİR DEMET YASEMEN

Sezen Aksunun evine konuk olan ilk isim ise Göksel oldu. Ünlü şarkıcı, Mürenin dillere pelesenk olmuş şarkısı Bir Demet Yasemeni seslendirirken Aksu da stüdyoda yanında bulunup destek oldu. Minik Serçe, Gökselin ardından Halit Ergenç, Kibariye, Sibel Can, Muazzez Abacı, Funda Arar, Kıraç, Mustafa Ceceli ve Belkıs Özenere de ev sahipliği yapacak.

19UNCU ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Zeki Mürenin 19uncu ölüm yıl dönümü olan 27 Eylülde çıkması için yoğun bir şekilde çalışılan albümde Tarkanın yer almaması ise sosyal medyada tepki topladı.

Kaynak: Uçankuş

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır