Müge Anlı 21 Kasım'da Nazmiye Çam cinayetinin sırrı konuşuluyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Kasım'da yılan hikayesine dönen Nazmiye Çam cinayetinin sırları ile ilgili ilginç bilgiler sızdı. Ayla Çam'ın açıklamaları ise herkesi şaşırttı

Haberler 21.11.2016 - 15:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müge Anl 21 Kasmda Nazmiya çam cinayeti ile ilgili çok konuulacak. Bugün yayanlanan bölümünde çam ailesi canl yaynda konuurken, Ayla çamn açklamalar da herkesi artt. 2009 ylndan bu yana süregelene cinayet davas ile ilgili henüz bir souca ulalamamas ve sonrasda yaanan itiraflar derken, Anlnn bu cinayeti de ksa zamanda çözecei aikar açkland. Belirsizlikler davasnn peini brakmaya ekip ve Anlnn yapt açklamaya göre, Yargtay cezalarn veriliinde usulen eksikler olduu için karar yeniden bozuyor.

GEçTMZ YIL YILAN HKAYESNE DÖNMÜTÜ

Geçtimiiz sene içerisinde adeta ylan hikayesine dönen ve Müge Anlda ortal her gün kartran ve aile bireylerinin türlü türlü ifadelerine bavurulan çok sayda tutuklu listesi bulunan ve tutuklananlar ile ilgili delil azl sebebiyle geri salnan vs. geçen seneye damgasn vurmutu. çam ailesi NAzmiye çam cinayeti için tekrardan ekrana çkt.

Konu ile ilgili sosyal medyada farkl söylentiler olsa da olay henüz resmi olarak çözülemedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl konuya müdahil olmutu. Yargtay ile yaplan çalmalar sonucunda bakanlk ailenin fertlerinin en üst düzeyde cezalandrlmasn talep ettiklerini dile getirdiler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl müebbet art 7 yl ceza istiyor. Bu teklifin kabul edilmesi gerekiyor.

Ana Sayfaya Git