Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? İşte yeni günü yeni kanalı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni gününde yeni kanlaında ve bomba gibi değişiklerle 18 Kasım'da başlayacak

Haberler 09.11.2016 - 14:17 Son Güncelleme : 09.11.2016 - 14:22

Muhteem Yüzyl Kösem dizisi ne zaman balayacak? sorusu sezon dizilerinin balamas sonrasnda merak edilmekteyken, sevilerek izlenilen dizinin yapmclarndan son dakika açklamalar da gelmekte. Dizinin 14 Kasmda balayaca açklamas son dakika olarak deitirildi. Yaplan açklamaya göre Muhteem Yüzyl Kösem 2. sezonu 18 Kasmda balayacak. Star TV ekranlarnda olan dizi FOX TVye transfer oldu.

MUHTEEM YÜZYIL KÖSEMDE BÜYÜK DEKLK

Muhteem Yüzyl kösemin kanalnn deimesi akabinde oyuncularnda ve konusunda da büyük bir deiiklie gidildii açkland. Osmanlnn demir yumruklu padiah IV.Murat ve Badatl prenses Parya hikayenin barollerinde oynayacak.

NURGÜL YELçAY MERHABA DYECEK

Muhteem Yüzyl Kösemde barollerde ise Nurgül Yeilçay, Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindorukoyanayacak.Muhteem Yüzyl 18 Kasm Cuma akam Fox TV ekranlarnda yaymlanacak.

YEN GÜNÜ

Yeni konusu ve oyuncu kadrosuyla ekranlara dönmeye hazrlanan dizi, ilk bölümüyle 18 Kasm Cuma akam Fox ekranlarnda olacak. Pazartesi akamlar çerde ve Krgn çiçekler gibi çok izlenen iki yapmn olmas nedeniyle Muhteem Yüzyl Kösem, Cuma akamna alnd.

MURAT LE FARYA AKI DAMGASINI VURACAK

Senaryosunu Ylmaz ahinin kaleme ald, yönetmen koltuunda çaatay Tosunun oturduu dizide ünlü oyuncu, Badat Fatihi IV. Muradn güzeller güzeli ak, prenses Farya rolünü canlandracak. Muhteem Yüzyl Kösemin ikinci sezonuna Sultan Murad ile Faryann, kudret ile arayn ak damgasn vuracak. Baarl oyuncu Nurgül Yeilçay, tüm dümanlarn alt ederek elde ettii kadn saltanatnn yan sra, dünyaya diz çöktüren bir sultan olan Kösem rolüyle seyircinin karsna çkarken; Metin Akdülger, Kösemin iktidar ele alma isteinde olan olu IV. Murad olarak izleyicisiyle buluacak. Osmanlnn Demir yumruu, Badat Fatihi IV. Muradn güzeller güzeli ak, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandryor.

Ana Sayfaya Git