Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Beren Saat'in Ahmet ile o ateşli öpüşme sahnesinde Kenan Doğulu gözlerini kapattı,sesler yükseldi iddialarından sonra şok eden ayrılık gelişmesi açıklandı

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem Sultan Beren Saat'in ateşli öpüşme sahnesi sonrası kocası Kenan Doğulu ile aralarının açıldığı hatta abartılarak boşanacakları haberi duyuldu. Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat'in öpüşme sahnesi için neler dedi neler! Kenan Doğulu ile Beren saat arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor

Haberler 22.01.2016 - 20:19 Son Güncelleme : 22.01.2016 - 20:19

Muhteşem Yüzyıl Kösemde Kösem Sultan Beren Saatin ateşli öpüşme sahnesi sonrası kocası Kenan Doğulu ile aralarının açıldığı hatta abartılarak boşanacakları haberi duyuldu. Kenan Doğulunun eşi Beren Saatin öpüşme sahnesi için neler dedi neler! Kenan Doğulu ile Beren saat arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Ahmeti canlandıran Ekin Koç ile Kösem Sultanı canlandıran Beren Saatin öpüşme sahnesi olay oldu. Bu sahnenin ardından dedikodu kazanları da kaynamaya başladı. Kulislerde kulaktan kulağa konuşulanlara göre, o sahneye Kenan Doğulu çok kızmış!

Diziye izleyen Kenan Doğulu yanındakilere Böyle bir sahne olduğundan haberdardım. Ancak bu kadarını da beklemiyordum demiş.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti magazin dünyasında ayrılıyorlar mı söylentisini yayarken ünlü çiftler Los Anglese gitti. İlk senelerini dolduran çift evlilik yıldönümünü ise Malibuda kutlayacak.İşte o detaylar

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti haklarındaki olumsuz iddialara inat ikinci balayı için Los Angelese gitti. 1.Yıllarını Dolduran Genç çift Evlilik Yıldönümünü Malibuda kutlayacak.İşte Detaylar... Ekranların imrenilen evliliği olaran anılan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, haklarındaki olumsuz iddialara inat başbaşa tatile gitti.

Kenan Doğulu kimdir?

31 Mayıs 1974 tarihinde Yurdaer ve Serpil Doğulu çiftinin ortanca çocuğu olarak İstanbul Cihangirde dünyaya geldi. Aslen Gazianteplidir. Kendisi gibi müzisyen olan ağabeyi Ozan Doğulu ve moda-tasarım ile ilgilenen kızkardeşi Canan Doğuluyla beraber 3 kardeştir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle girdi. Altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası Erkan Alpaydan flüt, Erdem Sökmenden gitar dersleri aldı. Bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü.

Kültür Kolejinde lise öğrenimini tamamladı. ABDde, New Hampshire eyaletinde, Hesser Collegeda Communication sertifika programını bitirdi. Ardından L.A. Musicians Instituteda yüksek öğrenimine başladı. Daha sonra yüksek öğrenimine Türkiyede, Bilgi Üniversitesinde devam etti.İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi oldu.çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Sanatçı aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübünün Genel Kurul üyesidir.

Sanatçının ilk albümü Yaparım Bilirsin 1993 yılının Eylül ayında, ikinci albümü Sımsıkı Sıkı Sıkı 1994 yılının Aralık ayında, Kenan Doğulu III albümü ise 1996 yılının Temmuz ayında piyasadaki yerini aldı. Aynı yıl Hiç Bana Sordun Mu? adlı bir dizide de oynadı.

10. Yıl Marşı, 29 Ekim 1997 yılında Kenan Doğulu tarafından yeniden düzenlendi. 10. Yıl Marşının bu düzenlemesinin de yer aldığı Kenan Doğulu 3.5 adlı tekli, 1997 yılının nisan ayında piyasaya sunuldu.

15 Mart 1999da, Gençlik Marşının yeni düzenlemesinin yer aldığı bir tekli hazırladı. Ağustos 1999 tarihinde Ben Senin Herşeyinim adlı albüm piyasaya sunuldu. Ardından iki yıl sessizliğe bürünen sanatçı 2 Ağustos 2001 yılında Ex Aşkım adlı albümü piyasaya çıkardı. 8 Ekim 2002 yılında unplugged bir albüm olan Kenan Doğulu 5.5 piyasaya çıktı.

24 Haziran 2003te Demedi Deme adlı albümü çıkardı. 14 Ağustos 2004te da buçuklu albümlerine Kenan Doğulu 6.5 albümünü çıkararak bir yenisini daha ekledi. Son olarak 13 Haziran 2006 yılında da Festival adlı albümünü piyasaya sürdü. Albüm 285.000 satarak 2006 yılında satan en çok albümlerden biri oldu. 2007 yılının Ağustos ayında son buçuklu albüm olan 7,5u yayımladı. 2008de Turkcell sponsorluğunda Hayal Kahramanım adlı teklisini yayımladı.

31 Mayıs 2009da çıkarmayı planladığı Patron adlı albümü ise 5 Haziranda müzik marketlerdeki yerini aldı. Yeni albümünü ilk kez Beyaz Showda tanıttı. 2009 yılında Müslüm Gürsesle bir konserinde kendisinin Tutamıyorum Zamanı adlı şarkısıyla düet yaptı. Bu şarkının seçilme amacı Gürsesin bu şarkıyı bir tekli olarak yayınlamış olmasıydı. 6 Temmuz 2012de Aşka Türlü Şeyler adını verdiği son albümüyle yeniden sevenleriyle buluştu.27 Temmuz 2013te sözleri Kenan Doğuluya, müziği ve düzenlemesi Ozan Doğuluya ait olan Kız Sana Hayran adlı şarkıyla single çıkardı.Sanatçı 2014 yılında ilk olarak Nisan ayında Manga Grubunun Işıkları Söndürseler Bile albümünde yer alan sözleri Ferman Akgül ve Kenan Doğuluya müziği Ferman Akgül Yağmur Sarıgül Kenan Doğuluya ait olan ve Ferman Akgül ile birlikte seslendirdiği Bize Müsaade Ettim şarkısı ile dinleyicisiyle buluştu.Daha sonra Mayıs ayında Kaan Gülsoy ve Romanyanın ünlü müzik grubu Radio Killer ile düet yaptığı Living It Up adlı bir single çalışması çıkardı. 2014 Haziran ayında sözleri İsra Gülümsere müziği ve aranjesi Ozan Doğuluya ait ve Ajda Pekkan vokal destekli Harika şarkısını çıkardı. Harika Ozan Doğulunun 130 Bpm Moderato albümünde yer almaktadır.Bu şarkı ilk kez 22 Haziran 2014 gecesi Magnum Altın Kelebek Ödüllerinde Ozan Doğulu ft. Ajda Pekkan Kenan Doğulu tarafından seslendirilmiştir. Sanatçı yine Ozan Doğulunun 130 Bpm Moderato albümünde yer alan sözleri İsra Gülümsere müziği ve aranjesi Ozan Doğuluya ait olan Büyük Yürürüm şarkısını da seslendirmiştir.

Sanatçı 2011 yılında gösterime giren HOP adlı animasyon filminde (E.B.) karakterinin seslendirmesini yapmıştır.Daha sonra 2013 yılında gösterime giren Max Maceraları - Dinoterra adlı animasyon filminde (Gölgelerin Efendisi) karakterini seslendirmiştir.

Beren Saat kimdir?

Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. Ankarada doğup büyüdü. Başkent Üniversitesine gittiği dönemde katıldığı Türkiyenin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlunun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlunun hazırladığı Aşka Sürgün (200506) dizisinde üstlendi. Ardından sırasıylaHatırla Sevgili (200608), Aşk-ı Memnu (200810), Fatmagülün Suçu Ne? (201012) veİntikam (201314) dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle Aşk-ı Memnu, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiyede izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde Fatmagülün Suçu Ne? de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancakkadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikalin hazırladığı 2010a Damgasını Vuranlar listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır