Murat Boz el salladı! O Ses Türkiye'den ayrılıyor mu denildi

Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? sorusu geçtiğimiz gün Murat Boz'un paylaşımı sonrasında çok merak edildi. TV8 patronu Acun Ilıcalı'ya O Ses Türkiye ve Murat Boz ayrılığı açıklaması içi gözler çevrilmişken, henüz bir açıklama gelmemesi herkesi şaşkına çevirdi. Murat Boz'un el sallayan fotoğrafı paylaşması ve Acu Ilıcalı'nın yeni jüri gelecek açıklaması sonrasında herkes Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrılacak şeklinde yorumladı.

Haberler 29.05.2020 - 02:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Murat Boz O Ses Türkiyeden ayrld m? sorusu geçtiimiz gün Murat Bozun paylam sonrasnda çok merak edildi. TV8 patronu Acun Ilcalya O Ses Türkiye ve Murat Boz ayrl açklamas içi gözler çevrilmiken, henüz bir açklama gelmemesi herkesi akna çevirdi. Murat Bozun el sallayan fotoraf paylamas ve Acu Ilcalnn yeni jüri gelecek açklamas sonrasnda herkes Murat Boz O Ses Türkiyeden ayrlacak eklinde yorumlad.

JÜR DEECEK

Baarl televizyoncu, Bu yl jüride deiiklik yapacaz. Ben 4 jürime de am, hepsi birbirinden deerli ve çok sevdiim isimler. Ancak seyirci deiiklii seviyor dedi. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyetinde olan Ilcal, O Ses Türkiye çekimlerinin eylül aynda balayacan söyledi.

Acun Ilcalnn O Ses Türkiye jürisinde deiiklik olacak açklamasnn ardndan Murat Bozun sosyal medya hesabndan yapt paylam dikkat çekti. Yakkl arkcnn söz konusu paylam akllara O Ses Türkiyeden ayrlan isim Murat Boz mu? sorusunu getirdi.

Murat Bozun paylamna 170 binin üzerinde beeni ve 3 binin üzerinde yorum geldi.

Ana Sayfaya Git