Namı-ı Diğer inek Şaban Kemal Sunal yaşasaydı 72 yaşında olacaktı

Kemal Sunal bugün yaşasaydı 72 yaşında olacaktı. Sosyal medya Sunal'ın doğum gününü kutladı

Haberler 12.11.2016 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün sosyal medya da en çok konuulan isim Kemal Sunal oldu. 72. ya günü olan usta oyuncunun hayat yaam ve filmleri adeta TT olurken, Olu Ali Sunaln paylam da herkes, duygulandrd. Yeilçam müdavimi abah lakapl usta oyuncu yaasayd bugun 72 yanda olacakt.

KEKE YAASAYDI

Kemal Sunal, doum gününde büyük bir özlem ve saygyla anld. Türkiyeyi güldüren adam olarak kalplerde yer edinen, özellikle aban tiplemeleriyle hafzalara kaznan Kemal Sunaln 72. doum günü, sosyal medyann en çok konuulan konularndan birisi oldu. Nüfusa kaytl olduu tarih 10 Kasm olmasna ramen, yeni yan hep bir geç kutlayan ve bunun nedenini Aslen 10 Kasm doumluyum. Ama Mustafa Kemal Atatürkün vefat ettii günde doum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasm doum günümdür. sözleriyle açklayan Kemal Sunal için en duygusal mesaj ise kendisi gibi oyunculuu seçen olu Ali Sunaldan geldi.

Ali Sunaln babas için yazd doum günü mesaj da yorum ve beeni rekoru krd. Babasyla birlikte çekilmi bir fotorafn paylaan Ali Sunal, fotorafn altna unlar yazd yi ki dodun güzel adam, melek adam. yi ki geldin bu dünyaya, iyi ki seni tandk. Senden temizlii safl örendik. yi ki canm oldun, babam oldun, canm babam oldun. yi ki dokunabildim, sarlp öpebildim, dizlerinde uyuyabildim. yi ki vardn, varsn, hep var olacaksn iyi ki...

TE REKOR BEENL PAYLAIMLAR

Ali Sami Yen Sokak @ASYSokak Konumadan Güldüren Adam. Hakkn ödenmez.

Ergin Aslan @erginaslan Parka gidecekmi iki gözümün çiçei... iyi ki dodun Sen güldün, Türkiye güldü...

Yldray Vural @yildirayvural Bizlere en büyük miras olmal, üstadn duyarl davran! Ad günün kutlu, Ruhun ad olsun.

Hülya Yaz @YaqizHulya Bir adam ki o Kemal Sunal Bu dünyaya gelen hem kendini hem milyonlarn yüzünü güldürebilen yi ki dodun be Kemal Sunal y ki dodun...

Linet @linetmenasi Türkiyenin gülen yüzü, iyi ki dodun güzel nsan. Iklar içinde uyu, ruhun ad olsun.

Ufuk @samimiinsan Adam küçükken gülme seviyemizi öyle bir çkarm ki imdi hiçbir komedyene gülmüyorum.

Serdin çelik @Serdin_celik KemalSunal Sanatçnin ne olduunu öreten ve kaliteli bir donemi bize yaatanan usta sanatç.

Mete Özbür @captaintetee Beni isterseniz dövün, ama brakn istediim gibi güleyim. Doum günün kutlu olsun, konumadan güldüren adam.

Ana Sayfaya Git