Nefrin ile karşımıza çıkan Arda Kural'dan çocuklu gönderme

35 yaşındaki Arda Kural, geçtiğimi dönem geçirdiği şizofreni hastalığının pençesinden kurtularak medya hayatına geri döndü. Yeni filmi Nefrin ile ekranlara geri dönen Arda Kural, taptaze bir iddia ile geri döndü. 12 sene evvel evli olduğunu ve şu an da 7 yaşında bir çocuğu olduğunu açıklayan Arda Kural,

Haberler 30.05.2017 - 22:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

35 yandaki Arda Kural, geçtiimi dönem geçirdii izofreni hastalnn pençesinden kurtularak medya hayatna geri döndü. Yeni filmi Nefrin ile ekranlara geri dönen Arda Kural, taptaze bir iddia ile geri döndü. 12 sene evvel evli olduunu ve u an da 7 yanda bir çocuu olduunu açklayan Arda Kural, çocuunun annesinin kendisine göstermediini ifade etti.

Bir dönem Yerli Leonardo Di Caprio olarak anlan Arda Kural, Star TVde ekranlare gelen Duymayan Kalmasn programna verdii röportajda, özel hayatyla ilgili çarpc itiraflarda bulundu.

23 yanda bandan bir evlilik geçtiini belirten ünlü oyuncu, Evlendiim kiinin 7 yanda bir kz vard. Ona babalk etmek istedim. Daha sonra anlaamayp ayrldk. Bana çocuu göstermedi. çok istedim görmeyi ama göstermedi eklinde konutu.

35 yandaki oyuncu, yakn zamanda kendi yazd sinema filmini çekmeye hazrlanyor.

2000li yllarn banda öhrette zirve yapp sonra geçirdii izofreni rahatszl nedeniyle oyunculuktan uzak kalan Arda Kural, saç ektirip ekranlara geri döndü. Barol oynaca filmin yemeine katlan Kural Setleri özlemiim dedi.

LAç TEDAVM DEVAM EDYOR

Yemekte psikolojik sorunlarn atlattn söyleyen Kural, Kötü günler geride kald. O dönemleri atlattk. Muhteem bir ekilde setlere döndüm. uan ilaç tedavim devam ediyor. 1-2 yl sonra her ey daha güzel olur. Setleri özlemiim dedi.

ARDA KURAL HAKKINDA

Bir dönemlerin adndan en çok söz ettiren oyuncularndan olan Arda Kural, 12 Nisan 1980de dodu. Yalova Endüstri Meslek Lisesinde kimya okudu. 2 yl dramaturji ve sinema eletirmenlii eitimi ald. 1999da kendi kurduu Tiyatro Roman Tiyatrosunda profesyonellie adm att. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduu Siyah Oyuncular Tiyatrosunda kendi yazd Belirtisiz Nesneler, Ben Deil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve ak gibi oyunlarda rol ald. Kral TVde VJlik yapt.

lk olarak 1999da Haluk Bilginer ve Yldz Asyalnn barollerinde yer ald Eyvah Kzm Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karsna geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprioya olan benzerliiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. kinci çk ise 2003te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005te Emret Komutanm dizisindeki Posta Ferit rolü ile geni beeni toplad.

Son olarak oynad Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacan alamadndan maddi çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye baladndan 28 Aralk 2012 tarihinde Bakrköy Ruh ve Sinir Hastalklar Hastanesine kaldrlmtr.21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmu ve oyunculuu braktn söylemiti.

Ana Sayfaya Git