Neslişah Alkoçlar Vatan Millet Sakarya dedi 'ABD'ye ancak tatile giderim'

Karizmatik oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan hamile kalan güzel oyuncu Neslişah Alkoçlar, çocuğunu ABD'de doğuran ünlülere öyle bir gönderme yaptı ki. Sosyetik güzel, "Ne münasebet, biz Türküz çocuğum da tabii ki vatanında doğacak. ABD'ye ancak tatile giderim" diyerek alkışları hakketti.

Haberler 28.10.2015 - 17:31 Son Güncelleme : 28.10.2015 - 17:31

Nişantaşındaki çocuk mağazalarını gezip alışveriş yapan sosyetik güzel, Türkiyede mi, ABDde mi doğum yapacaksınız? sorusuna verdiği cevapla alkışları haketti.

TÜRKÜZ çOCUĞUM DA VATANINDA DOĞACAK

Alkoçlar, ABDde doğum yapan birçok ünlüye de gönderme yaparak şöyle konuştu: Ne münasebet, biz Türküz çocuğum da tabii ki vatanım da doğacak. Bizim cennet gibi bir ülkemiz var. Neden başka bir yerde doğum yapayım. Sırf doğum yaptığım ülkenin vatandaşı olacak diye ABDde doğurmam. Ben Türküm ve çocuğum da benim doğduğum topraklarda dünyaya gözlerini açacak

ABDDE DOĞUM YAPAN ÜNLÜLERE GÖNDERME

Alkoçlar, bu sözleriyle büyük takdir toplarken, gözler ABDde doğum yapan ünlülere döndü. Birçok ünlü isim çocuklarını ABDde doğurduğu için büyük tepki çekmiş fakat yine de New York ve Londrada doğurmuştu.

çOCUĞUM VATANINDA DOĞACAK

çocuğunu nerede doğuracağı sorulan Neslişah Alkoçlar, alkışlanacak bir cevap verdi. Sosyetik güzel çocuğumu tabii ki Türkiyede doğuracağım. Burası benim vatanım dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır