Nur Yerlitaş'a büyük bir darbe de Serkan Kaya'dan! Hem de 160 bin liraya mal oldu

Ünlü modacı olarak karşımıza çıkmıştı Nur Yerlitaş. Getiğimiz aylarda hastalanmış ve herkes tek bilek olup kendisine dualarını iletmişti. Derken iyileşti ve ekranlardaki o garip programlarda tekrardan karşımıza çıkmıştı. Nur Yerlitaş geçtiğimiz haftalarda öyle bir yorum yapmıştı ki.

Haberler 07.12.2017 - 13:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü modac olarak karmza çkmt Nur Yerlita. Getiimiz aylarda hastalanm ve herkes tek bilek olup kendisine dualarn iletmiti. Derken iyileti ve ekranlardak o garip programlarda y-tekrardan karmza çkmt. Nur Yerlita geçtiimiz haftalarda öyle bir yorum yapmt ki...Neredeyse tüm ülkeyi karsna almt. ehtlerimize olan saygszlk hareketleri o sralar çok konuulmutu. O günden sonra sözlerinin çarptldn açklasa da artk çok geçti. Nur Yerlita, ehitlerimize öyle bir gaf yapmt ki... u sralar da Serkan Kayann Kara Gözlüm klibinden çkartld açklanmt. arkc Serkan Kaya ile birlikte çkmt Yerlita klipte.

Nur Yerlita, Instagramdan yapt canl yaynda, Ne yapaym Allah Allah ehitler mehitler aman yeter ifadelerini kullanm, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasnda modacya tepkiler yamt.

arkc bir hamle yaparak hem de 160 bin lira ödeyerek Nur Yerlita2 klibinden sildirdi. Bu da Yerlitaa kaçnc hamle olarak geri geldi.

Ana Sayfaya Git