O Hayat Benim reyting kurbanı oldu! O Hayat Benim final bölümü yaşanacaklar

O Hayat Benim, bu akşam yayınlanacak olan son bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki O Hayat benim final bölümünde neler yaşanacak?

Haberler 02.05.2017 - 16:00 Son Güncelleme : 02.05.2017 - 16:30

O Hayat Benim dizisi final bölümü ile ekranlara gelecek. Gün geçmiyor ki sevilerek izlenilen dizilerin ac sonuna ahit olalm. te o dizilerden biri de O Hayat Benim. 3 sezondur çok izlenilen O Hayat Benim, bu sezon yeni balayan dizilerin hezimetine urad ve reytinglerde alt sralara dümeye balad. Önümüzdeki bölümde de final yapaca belirlendi. Geçtiimiz haftalarda dizi hakknda ortaya atlan iddialarda O Hayat Benim final yapacak iddialarna yapmclar yant vermemiti. Ancak geçtiimiz gün dizinin resmi sayfasndan o üzücü açklamayapld. Bu akam yaynlanacak olan dizi ekranlara veda edecek.

O HAYAT BENM FNAL BÖLÜMÜNDE YAANACAKLAR

16 ubat 2014te yayn hayatna balayan O Hayat Benim dizisi 4 sezon boyunca Fox ekranlarnda yaynland. Dizi bu akam yaynlanacak olan 131. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. likilerindeki tüm ini çklardan sonra Efsun ve Arda, Zeynepin kumpasndan kurtulup yeniden evlenmek için hazrlklar içinde. Ate ve Bahar da, Baharn iyiden iyiye iyilemesi ve yeni doacak bebeklerinin heyecann yaamaktadr. ki çift bu nedenle güzel bir gün geçirmek için bir sayfiye mekanna gider, burada elenceli anlar yaarlar. Tüm bunlar olurken, Asm ve Figeni türlü tehditler sonucu kendi safna çeken Kenan, Asmdan öyle bir ey ister ki, bu mutlu tablo bir anda kabusa dönüür. Asmla, olu Arday sonsuza kadar düman etmeyi aklna koyan Kenan, Asmdan bir cinayet ilemesini ister. Asm, kznn canyla, bir cinayet ileyip Ardann düman olmak arasnda kalacaktr. Öte yanda Zeynep, hem yaral hem de hayal krkl içinde yapaca yeni hamleyi düünürken, Efsun Sultana beklenmedik bir haber verir! Sultanla arasndaki buzlar eritmeyi amaçlayan Efsun bunda baarl olabilecek midir? Zeynep, Arda ve Efsunun düününe engel olmak için bu kez hastalkl bir plan yapar, bu da büyük aclara sebep olacaktr!

Ana Sayfaya Git