O Ses Türkiye’de finale doğru! İşte finale kalan isimler

Acun Ilıcalı’nın hazırladığı Hadise, Murat Boz, Sibel Can, Gökhan-Hakan kardeşlerin juri koltuğunda oturduğu ses yarışması O Ses Türkiye 2017’de final yaklaştı. O Ses Türkiye’nin yarı finalinde 8 isim şampiyon adayı olabilmek için yarıştı, canlı yayının sonunda 6 isim finalist oldu. Peki, O Ses Türkiye 2017 finalistleri kimler?

Haberler 17.03.2017 - 11:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

O Ses Türkiye yarmasnda dün akam yar final heyecan yaand. Yarmaclar sahnede birbirinden güzel parçalar üst düzey performans sergilediler. Muhteem performanslarn yer ald yarmada elenen yarmaclar belli oldu. O Ses Türkiyede yaran 8 yarmacdan 2 yarmac O Sese veda ederken 6 yarmac ise Finale çkma baars gösterdi. Peki, O Ses Türkiyede hangi isimler adn finale yazdrd? te O Ses Türkiyede veda eden isimler ve gecede yaananlar!

Sevilen yarma program O Ses Türkiye yar final bölümüyle dün akamadeta nefes kesti. Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan Hakan kardelerin jüri koltuunda oturduu O Ses Türkiyenin geçtiimiz haftaki bölümünde çeyrek final heyecan yaanm, aylardr zorlu bir mücadele veren 8 kii yar final için yarmt. O Ses Türkiyenin bugünkü bölümünde ise yar final mücadelesi yer ald. Müthi performanslarn sergilendii yar finalde, finale çkan adaylar halk tarafndan belirlendi.

O Ses Türkiye Yar Finalde 8 yarmac en güzel arklar kendine özgü söylemleriyle seslendirdi. Teker teker sahne alan yarmaclar canl olarak seslendirdikleri parçalar izleyicilerin oylamasna sunuldu. Yarmaclar 3 dakika boyunca ekran bandaki seyircilerden SMS oyu beklediler. Tüm yarmaclar performanslarn sergiledikten sonra O Ses Türkiyede Finale çkan yarmaclar Acun Ilcal tarafndan açkland.

Acun Ilcal noter tarafndan Finale yükselen yarmaclar sra olmakszn teker teker açklad.

te O Ses Türkiyenin finalistleri:

1. Finalist Cihangir Moral (Hadisenin takm)

2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakann takm)

3. Finalist Dodan Özer (Hadisenin takm)

4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakann takm)

5. Finalist Taylan Bayri (Hadisenin takm)

6. Finalist Burhan çatl (Sibel Cann takm)

O Ses Türkiye Finali 19 Mart Pazar günü TV8 ekranda olacak.

O SES TÜRKYE YARI FNALSTLER KMLERD?

O Ses Türkiyede yar final heyecan dün akamsöylenen arklar ve performanslarla izleyicileri adeta coturdu. O Ses Türkiyede oldukça zorlu yollardan geçen yarmaclar hayallerine kavumak için ter döktüler. Sergilenen performanslarn ardndan sra halk oylamasnn yaplaca ana geldi. Yaplan halk oylamasnn ardndan O Ses Türkiyenin ampiyon adaylar belirlendi. O Ses Türkiye birinci finalisti Hadisenin takmndan Cihangir Moral, ikinci finalist Gökhan ve Hakann takmndan Resul Aydemir, üçüncü finalist Hadisenin takmndan Dodan, dördüncü finalist Gökhan ve Hakann takmndan Keremhan Özdemir, beinci finalist Hadisenin takmndan Taylan Bayri ve altnc son finalist Sibel Cann takmndan Burhan çatl oldu.

HADSE

O Ses Türkiyede ampiyonluu tadamamas nedeniyle sk sk espri konusu olan Hadisenin u anda takmnda 3 isim var. çeyrek finalde bir yarmacsn kaybeden Hadise, yar finale yarmaclar Cihangir Moral, Dodan Özer ve Taylan Bayriyi çkarmay baarmt. Hadise finale ise yine ayn isimlerle çkmay garantiledi.

GÖKHAN VE HAKAN KARDELER

Hadise gibi 3 yarmacyla yar finale kalmay baaran bir bir dier jüri üyesi de Gökhan ve Hakan kardeler oldu. Enis Uurlu, Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir oldu. Gökhan ve Hakann takmndan finale ise iki yarmac kald. Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir finale kalan isimler oldu.

SBEL CAN

O Ses Türkiyede ilk sezonunu yaayan Sibel Can en çok yarmac alan jüri üyesi oldu. Sibel Cann takmna ald yarmac says 90 kiiyi buldu. Bu kadar çok yarmacya ramen Sibel Cann yar finale yalnzca Burhan çatl ile dahil oldu. Yar finali geçmeyi baaran Burhan çatl ise finale kalan bir dier isim oldu.

MURAT BOZ

Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda 87 yarmacs olan Murat Boz, yar finale ise sadece 1 yarmacsn tayabilmiti. O Yarmacs da Yetenek Sizsinizden gelen Toprak Kardelerdi. Fakat Toprak Kardeler yar finalde elendi ve Murat Bozun takmnda kimse kalmam oldu.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git