Okan Bayulgen 5. Evini satın aldı!

Star TV’nin fenomen programı DADA’nın komedyen sunucusu Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Kızı İstanbul’un geleceğini düşünen ünlü şovmen Okan Bayulgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı. Bu Bayülgen’in İstanbul’daki 5. evi oldu.

Haberler 03.08.2016 - 15:41 Son Güncelleme : 03.08.2016 - 15:41

Star TVnin fenomen programı DADAnın komedyen sunucusu Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Kızı İstanbulun geleceğini düşünen ünlü şovmen Okan Bayulgen, Tarabyada 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı. Bu Bayülgenin İstanbuldaki 5. evi oldu.

Daha önce Galatadaki tarihi Doğan Apartmanında 3 milyon dolara (yaklaşık 9 milyon lira) 3 adet daire satın alan Bayülgen, 7 yaşındaki kızı İstanbul için kesenin ağzını açtı. Şovmen, Tarabyadaki Sedat Kent Sitesinden 450 metrekarelik 5 oda bir 1 salon villa satın aldı. Boğaz manzaralı havuzlu villa için 2 buçuk milyon dolar yani yaklaşık 7 buçuk milyon lira ödeyen Okan Bayülgen, bu yatırımıyla 5. evini almış oldu.

Televizyon programı, seslendirme ve reklamlardan kazandığı tüm parayı gayrimenkule yatıran ünlü şovmen, yeni villasının dekorasyonu için de hiçbir masraftan kaçınmadı. Ünlü şovmen evin dekorasyonu için ünlü bir mimarla anlaştı. Bayülgenin dekorasyonun her bir detayıyla bizzat ilgilendiği öğrenildi.

(Akşam)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır