Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Osmaniye Yer Fıstığı Festivali, binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı. Osmaniye Fıstığı ile harmanlanmış yüzlerce yemek vatandaşların beğenisine sunulurken konserlerle de vatandaşlar doyasıya eğlendi. Osmaniye Yer Fıstığı Festivalinin ikinci gününde sahne alan Anadolu Rock Sanatçısı Kıraç, festival alanında kurulan deva sahnede konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde sahneye Zaman akıp gider dur demek olmaz şarkısıyla çıkan Kıraç, muhteşem sahne performansı sergiledi. Konserin ilerleyen saatlerinde Ay-Yıldız işlemeli pelerin giyen Kıraç, Kerkükün Zindanında şarkısıyla da zirve yaptı. Zaman zaman vatandaşların şarkılara eşlik ettiği konserde vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı. Konserde, Belediye Başkanı İbrahim çenet eşi Ebru çenet ile birlikte sevilen sanatçı Kıraça Karatepe Kilimi ile takdim etti.
Konser öncesi binlerce vatandaşa seslenen Belediye Başkanı İbrahim çenet, Atatürk Caddemizde bir hafta boyunca festivalimizin hazırlıklarına başlamıştık. Şimdi caddelerimiz ışıl ışıl şurada birkaç yüz metre yürüyelim dedik Afyondan gelen Kahramanmaraştan gelen Adanadan gelen daha da o kadar çok civar illerden gelen hemşerilerimiz var ki yurt dışlarında dahi gelenler vardı. Şimdi bir de burada soralım Osmaniye bura da mı? Harika. Kadirli burada mı? Düziçi burada mı? Bahçe burada mı? Evet gerçekten Sumbas, Toprakkale, Hasanbeyliye varıncaya kadar herkes burada. Osmaniyemizin güzel insanları burada. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma da ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye konuştu.
Osmaniye'de Kıraç rüzgarı esti
Osmaniye Yer Fıstığı Festivali Andolu Rock Sanatçısı Kıraç'ın sahne almasıyla sona erdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.
Haberler 27.10.2025 - 08:44 Son Güncelleme : 27.10.2025 - 08:44