Özcan Deniz'in B ve C Planı Hazır!

Uzun süredir ekranlardan uzak duran Beren Saat’e teklifler yağdığı hepimizin malumu. Ancak Özcan Deniz, uzun süredir Beren Saat'in peşinden koşuyormuş. Yeni film için Beren Saat'e teklif götüren Özcan Deniz reddedilmesi halinde B ve C Planı olan Hazal Kaya ile Yasemin Allen'in kapısına gidecek. İşte ayrıntılar...

Haberler 07.05.2015 - 15:43 Son Güncelleme : 07.05.2015 - 15:43

Ay Yapımla iki sinema filmi için görüşen, Meryem Uzerli ve Halit Ergençin yeni dizilerinin Dubaili yapımcısından dizi teklifi alan Beren Saate şimdi de Özcan Deniz yeni filmi için başrol teklif etti.

Bugünün haberine göre; Özcan Deniz, daha önce Evim Sensin ile Su ve Ateş filmleri için de Beren Saatle çalışmak istemişti ancak olumlu yanıt alamamıştı. Bu kez oldukça kararlı olan Deniz, Beren Saatten cevap bekliyor.

BEREN KABUL ETMEZSE HAZALA TEKLİF EDECEK

Özcan Denizin B ve C planları da hazırmış. Özcan Deniz, eğer Beren Saat teklifi kabul etmez ise Hazal Kayanın kapısına gidecek.O da olmaz ise Su ve Ateş filminde birlikte rol aldığı güzel yıldız Yasemin Allene uğrayacak.

2 MİLYON LİRALIK TEKLİF

Başarılı oyuncunun aklını çelmeye çalışan en ciddi tekliflerden biri de Arap sermayesiyle kurulan O3 isimli şirketten geldi. Firma, büyük bir şöhrete sahip olan Saate peşin 2 milyon lira teklif etti. Öte yandan Saati şöhrete kavuşturan Ay Yapım da iki sinema filmi senaryosu gönderdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır