Popçu İrem Derici radyocu Rıza Esendere arasındaki ayrılık iddiaları asparagas çıktı

2014 yılında büyük bir törenle dünya evine giren şarkıcı İrem Derici ile radyocu Rıza Esendere arasında kara bulutlar dolaştığı, İrem Derici'nin Rıza Esendere'yi sosyal medya da takipten çıkarması sonrasında ispatlanmıştı. Ancak İrem Derici ve Rıza Esendere'nin ayrılığının reklam koktuğu ve çiftin barışmış olduğu da gözlerden kaçmadı

Haberler 22.01.2016 - 12:01 Son Güncelleme : 22.01.2016 - 12:01

2014 yılında büyük bir törenle dünya evine giren şarkıcı İrem Derici ile radyocu Rıza Esendere arasında kara bulutlar dolaştığı, İrem Dericinin Rıza Esendereyi sosyal medya da takipten çıkarması sonrasında ispatlanmıştı. Ancak İrem Derici ve Rıza Esenderenin ayrılığının reklam koktuğu ve çiftin barışmış olduğu da gözlerden kaçmadı

Menajer Özgür Arasın Dericiye twitterdan yazdığı Abla şarkıları dinlemeye geliyorum, enişte mangal yakar mı? sorusuna Rıza Esendemir eşinin de adresini ekleyerek şu yanıtı verdi: Gel Özgürüm evi yakarım senin için. çiftin ayrılığı bazı hayranları tarafından reklam olarak algılandı.

İrem Derici kimdir?

Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı,[kaynak belirtilmeli] Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano . Bensiz Yapamazsın isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır. Bensiz Yapamazsının sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibara aittir. Ayrıca Melih Kibarın son bestesi olarak bilinmektedir.

Mayıs 2013te ikinci teklisi Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısını piyasaya çıkartmıştır. Sözü ve müziği Sezen Aksuya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Bu maksi teklinin ilk klibi; sözü ve müziği Hüseyin Boncuka ait olan Sevgi Olsun Taştan Olsun isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. Maksi teklinin ikinci klibi Zorun Ne Sevgilime gelmiştir.

Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan Neredesin Sen?i yeniden yorumlamıştır.

15 Nisan 2014te son teklisi Kalbimin Tek Sahibine piyasaya çıkmıştır. çıktığı andan itibaren dijital platformlarda en çok dinlenenler arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 140 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.

İrem Derici, hemen ardından ikinci maksi teklisi Üçü çıkartmıştır. çıkış şarkısı Bir miyiz?e klip çekilmiştir. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlenmiştir. İstanbul, Balatta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com adresinde yayınlanmaya başlanmıştır.

Üçün ikinci şarkısı Nabza Göre Şerbet, İrem Dericinin Zorun Ne Sevgilim? şarkısında birlikte çalıştığı Emrah Karaduman ile Gökhan Şahinin imzasını taşımaktadır. İrem Derici bu maksi teklide bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü Nazende Sevgilimi yeniden yorumlamıştır. Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemire aittir.

İrem Derici,24 Mart 2015 tarihinde Değmezsin Ağlamaya isimli maxi singleı çıkartmıştır.Maxi single çalışmasında 2 şarkı ve bir remix versiyon bulunuyor. çıkış parçası Değmezsin Ağlamayanın söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi Erkin Arslana; ikinci şarkı İstemez Misinin söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi ise Uğur Can Sezene ait. Albümün 3. şarkısı ise, İrem Dericinin eşi-ünlü radyocu Rıza Esendemirin Değmezsin Ağlamaya için yaptığı remix.

İrem Derici, 9 Eylül 2015te Aşk Eşittir Biz isimli single albümünü çıkarmıştır. Şarkının sözü ve müziği Hüseyin Boncuka, düzenlemesi iseMustafa Ceceliye aittir.

Bensiz Yapamazsın

Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı

Sevgi Olsun Taştan Olsun

Zorun Ne Sevgilim?

Kalbimin Tek Sahibine

Bir miyiz?

Neredesin Sen?

Unutursun

Git

Nabza Göre Şerbet

Aşk Olsun (Aşk Olsun film müziği)

Değmezsin Ağlamaya

Nerden Bilecekmiş

Aşk Eşittir Biz

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır