Poyraz Karayel 33. bölüm fragmanında Poyraz ortadan kayboluyor (kaçırıldı mı)! Poyraz KarayelHerkes Şokta

Kanal D' nin sevilerek izlenen dizisi 'Poyraz Karayel' 33. bölümü ile bu akşam sevenleri ile buluşacak. Sema düğünü tek edince işler kızışıyor! Poyraz Karayel son bölümde neler yaşanacak? Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 33.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberler 25.11.2015 - 15:36 Son Güncelleme : 25.11.2015 - 15:36

Kanal D nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel 33. bölümü ile bu akşam sevenleri ile buluşacak. Sema düğünü tek edince işler kızışıyor! Poyraz Karayel son bölümde neler yaşanacak? Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 33.bölümüyle bu akşam saat 20.00de Kanal Dde.

Poyraz Karayel 33.yeni bölümde; Poyraz zorlar bayıltılır ve kaçırılır. Tuhaf bulduğu bir yerde uyanır. Neden oraya getirildiğini anlayınca kendini yine bir çıkmazın içinde bulur.

Sema düğünü terk etmiştir. Ayşegül ona destek olmaya çalışır ama diğer herkes çok tepkilidir. Asıl merak konusu olan Seferin ne yapmayı düşündüğüdür. Semanın karşısına çıkan Sefer kimsenin beklemediği şekilde davranır. Ama Semanın söyledikleri onun canını daha çok acıtır.

Despinanın hastanesinin açılışı yapılır. Açılışa gelen İsmail Karayelin tavırları Ayşegülü çılgına çevirir. Sonunda Poyraza söylemeden kendi başına bir işe kalkışır. Ayşegül en sonunda İsmail Karayelin Adil Topal olduğu gerçeğini gidip savcıya anlatır. Fakat yaptığı bu ihbar hayatını tehlikeye sokacak birçok olayın fitilini ateşler.

Poyraz Adil Topalla ilgili itiraflar eder. Bu durum Poyraz ve Ayşegülün arasına bir bomba gibi düşer. Bu ağır gerçekle baş edebilecekler mi? Bahri ise Ufukun dediklerinden sonra Poyrazla ilgili kuşkuları olmuştur. Poyraz, Adil Topal hakkında ne biliyordur? Ama Bahriyi daha büyük bir problem beklemektedir.

İsmail Karayel, Bahrinin hastaneden çıkışını görür. Ufukun ölümüyle ilgili Bahriyi suçlar. Üstelik Bahrinin işbirlikçisi de yakalanır. Poyraz köşeye sıkışmıştır, Bahriyi cinayet zanlısı olarak gözaltına almak zorunda kalır.

Sema ve Seferin düğünü ise sona yaklaşmaktadır. Seferler bekarlığa veda telaşına düşer. Sema ise sağlığıyla ilgili öğrendiği bilgiden sonra evlilik kararını bir daha gözden geçirmeye karar verir.

Ana Sayfaya Git