Poyraz Karayel son 31. Bölüm -(Eller tetikte)

Çarşamba akşamları, romantizm, aşk ve komediyi birarada bulmak isteyenlerin izlediği dizi Poyraz Karayel 11 Kasım günü yayınlanan 31. bölümüyle izleyiciye heyecanlı ve romantik anlar yaşattı. Google'da trend olan 'Poyraz Karayel 31. bölüm' izleme detayları haberimizde...

Haberler 11.11.2015 - 23:44 Son Güncelleme : 11.11.2015 - 23:44

Poyraz Karayel 31. bölümüyle çarşamba akşamı fırtına gibi esti. Dizinin 30. bölümünde Ayşegül Ufuk tarafından kaçırılmış ve bunu öğrenen Poyraz da adeta yıkılmıştı.

Ufukun Ayşegülü kaçırması Poyrazı altüst eder. Poyraz bu kötü haberi Bahrilere nasıl söyleyeceğini düşünürken Bahrilerin evine önce başka bir kötü haber gelir: Yıllar önce Onuru öldüren Ufuk, emri veren de Adil Topaldır.

Bahri bu acıyı göğüslemeye çalışırken Ayşegülün Ufuk tarafından kaçırıldığı haberiyle iyice sarsılır. Poyraza ve adamlarına resti çeker; Ya kızımı kılına zarar gelmeden bana getirin, ya da hiç geri gelmeyin...

Ufukun Ayşegüle karşılık Meltemi istemesi Poyrazla Sadreddini birbirlerine silah çekme noktasına kadar getirir. Ayşegül ise Ufukun psikopat tavırları karşısında soğukkanlılığını korumaya gayret etmektedir. Ta ki Ufuk Ayşegüle kardeşi Onuru öldürenin kendisi olduğunu söyleyene dek... Bu gerçek Ayşegülü hiç tatmadığı bir intikam hırsıyla tanıştırır.

DÜN AKŞAM NE OLDU?

Poyraz Karayel yeni bölümünde Poyraz ve Bahri Umman güçlerini birleştirerek Ayşegülü kurtarmanın peşine düşer. Ancak Ufukun Ayşegülü bırakmak için Poyrazın kardeşi Meltemi istemesi üzerine Poyraz ve Ayşegülün abisi birbirlerine silah çekerler. Sadrettin, Poyrazın kardeşi Meltemi kaçırarak Ayşegülle takas etmek için götürürken yollarını kesen Poyrazı vurmak zorunda kalır.

Tüm bu hengamede Poyraz bir yandan da eski karısıyla uğraşmak zorundadır.

POYRAZ KARAYEL 31. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

POYRAZ KARAYEL 30. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve Meltem bir oyun yapıp Ufuku ele geçirdi. O sırada Poyraz, Ayşegül ve Mete ise cezaevinde Ayşegülün kardeşini öldüren şahıs ile görüşmeye gitti. Bu sırada ayılan Ufuk da Meltemi kovalamaya başladı. çaresiz kalan Meltem Zülfikarı aradı ve Zülfikar ile Sefer Ufuku alıp Bahri Ummanın köşküne taşıdı ama Ufuk oradan kaçmayı da başardı. Adil Polatın adamı Ufuk zeka dolu bir plan ile kaçarken, yolda kendisini daha önce görmeyen Ayşegülün arabasına binerek Ayşegülü kaçırdı ve Poyrazı aradı. Sinir küpüne dönen Poyraz Ufuku tehdit etti.

Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği Poyraz Karayelin hikayesi ise şöyle;

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsaldan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegülü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. çünkü Ayşegül, Poyrazın patronu Bahri Ummanın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegülden saklamak zorundadır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır