Poyraz Karayel (son bölüm) ! Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanı!Poyraz Karayel Sefer Öldü mü?

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanında Sefer öldü mü? sorusu gündeme düşecek. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Haberler 01.03.2016 - 16:47 Son Güncelleme : 01.03.2016 - 16:47

çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanında Sefer öldü mü? sorusu gündeme düşecek. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

çarşamba akşamlarının merakla beklenen dizisi Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanan 47. bölüm fragmanlarında nefes kesen sahneler yaşanacak. Poyraz ve Bahri Umman Adil Topaldan hesap sorarken ağzından dökülen cümleler herkesi şaşkına çevirecek. Poyraz Karayel 47. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

POYRAZ KARAYEL 47. BÖLÜM ÖZETİ

Sadreddinin komadan çıkması Umman ailesinde bir bayram havası yaratır. Ama Seferden gelen acı haberin ardından bu sevinç bir anda yok olur. Seferin cesedi ise hala bulunamamıştır. Bu da Semanın Seferin öldüğünü kabul etmesini iyice imkansız hale getirmektedir. Hiçbir kuvvet Semayı o uçurumun başından ayırmayı başaramaz.

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslanın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulanın yazdığı, yönetmenliğini çağrı Vila Lostuvalıın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunların paylaştıkları televizyon dizisi.

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiriyle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegülün, yanına girdiği patronu Bahri Ummanın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegülün Bahrinin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaza emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyrazın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

İlker Kaleli Ahmet Poyraz Karayel

1- Mayıs 1981 doğumludur. Adil Topalın oğlu, Meltemin ağabeyi, Sinanin babası ve Begümün eski eşidir. 3 yaşındayken babasının bir arkadaşı tarafından kardeşiyle birlikte İsmail Karayele evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar Poyraz babasının İsmail Karayel olduğunu sanmıştır. Dizinin ilk sezonunda Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şubesinde polis olan Poyraz, bir iftira sonucu hapis cezası alır ve oğlunun velayeti eski kayınpederi Ünsala verilir. Hapisten çıktıktan sonra hem oğlunun velayetini geri alabilmek için, hem de takip etmek için Bahri Ummanın yanında işe başlar, fakat daha sonra polis olduğu ortaya çıkınca ayrılır. İkinci sezonun başında yine Organize Suçlar masasında başkomiser olan Poyraz, daha sonra terfi alarak emniyet amiri olmuştur. Başkaları tarafından serseri bir tip olarak görülse de, aslında çok iyi bir insandır. Hayatı boyunca sevgi görmediğinden yakınır. Oğluna çok düşkündür. Ayrıca Bahri Ummanın kızı Ayşegül ile de aşk yaşamaktadır. Dizinin 41. bölümünde Ayşegül ile evlenme kararı almıştır. 44. bölümde ise polislikten istifa etmiş ve Ayşegülü kürtaj eden doktorun peşine düşerek onu öldürmüştür.

Burçin Terzioğlu Ayşegül çilingir (Umman)

1- Bahrinin kızı, Sadreddinin kardeşi. 1985 doğumludur. İlk adı Müzeyyendir. Babası ile arası soğuk olduğu için annesinin soyadı olan çilingir soyadını kullanmaktadır. Kardeşi Onurun ölümünden dolayı babası ve ağabeyini suçladığı için yıllarca onlarla görüşmeyi reddetmiş, onların içinde bulunduğu karanlık dünyadan kendisini soyutlamıştır. Kardiyologdur ve dizinin ilk sezonunda Zaferin kızının doktorluğunu yapmış, ayrıca bir tedavi merkezinde de çalışmıştır. Güzel, zeki ve güçlü bir kadındır. Bindiği takside tanıştığı Poyraz ile daha sonradan sevgili olmuştur. Bazen aralarında kavgalar yaşansa da, yine de Poyraza aşıktır. Dizinin ikinci sezonunda ise Despinanın açacağı hastanenin işleriyle uğraşmaktadır. Dizinin 41. bölümünde hamile olduğunu öğrenmiştir ve Poyraz ile evlenmeye karar vermiştir. Ancak 43. bölümde Adil Topalın emriyle kürtaj olmak zorunda kalarak bebeğini kaybetmiştir.

Musa Uzunlar Bahri Umman

1- Ayşegül ile Sadreddinin babasıdır. Bahri Baba olarak da bilinmektedir. İstanbulun en ünlü mafya ailelerinden birinin başındadır. Sert ve acımasız bir görüntüsü olsa da, aslında merhametli bir insandır. Etrafında çok saygı görür. Dizinin ikinci sezonunda torunu Hasanın doğmasıyla işlerden elini eteğini çekmiş, koltuğunu oğlu Sadreddine devretmiştir. Babasını öldürdüğü için çok eskiden beri Adil Topala düşmandır.

İdil Fırat Despina

27- Metenin müvekkili, Dafnenin teyzesidir. Rum asıllıdır. Amcasından kendisine yüklü bir miras kalmıştır ve bunu bir hastane açarak değerlendirmek istemektedir. Ayrıca yine amcasından kalan miras dolayısıyla bir bankanın ortaklarından biridir, ancak Adil Topal bu bankayı satın almak istemektedir ve bu yüzden kendi adamlarını yollayarak Despinayı korkutmaya çalışır. Bunun üzerine Despina, Bahriden yardım ister. çok narin, kibar bir kadındır.Bahriden hoşlanmaktadır.

Ali İl Sadreddin Umman

1- Bahrinin büyük oğlu, Ayşegülün ağabeyi, Songülün kocasıdır. 10 Mart 1978 doğumludur. Hayatı boyunca babasından yeterli sevgi ve saygıyı göremediğini düşünmekte, karısı Songülün de doldurmasıyla bunu sürekli dile getirmektedir. Manyak veya psikopat olarak anılacak kadar şiddet eğilimlidir. Dizinin ilk sezonunda Poyrazı kıskanmasından ötürü ondan nefret etmekteyken, ikinci sezonda biraz daha yumuşamıştır. Oğlu Hasanın kendisinden olmadığını öğrendiğinden beri Songülden ayrılmanın yollarını aramaktadır. Yine dizinin ikinci sezonunda, babasının koltuğunu teslim almış ve baba olmuştur. Dizinin 44. bölümünde Adil Topalın adamları tarafından vurularak komaya girmiş, daha sonra komadan çıkmıştır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır