Poyraz Karayel 44. Yeni Bölüm Fragmanı - Senin Baban Benim

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 3 Şubat Çarşamba akşamı 43. Bölümü ile ekranlara gelmiş ve tüm hayranlarını hüzne boğmuştu. Poyraz Karayel 43. Bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. “Poyraz Karayel 44. Yeni Bölüm Fragmanı İzle” diye arama yapanların cevabı ve Poyraz Karayel 44. Bölüm’de neler olacak ayrıntıları haberimizde.

Haberler 04.02.2016 - 20:33 Son Güncelleme : 04.02.2016 - 20:33

Poyraz Karayel 44. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Bahri Ummandan Poyraz Karayele tam bir baba desteği geliyor. 43. Bölümde Adil Topalın tuzağına düşen Poyrazı kurtarmak için Adil Topal Ayşegülün karnındaki bebeği almak istiyordu. Acıya daha fazla dayanamayan Ayşegül Poyrazı kurtarmak adına bebeğinden vazgeçti. Ayşegüle kürtaj yapıldı ve bebeğini kaybetti 43. Bölümde. Poyraz Karayel 44. Bölüm fragmanı izleyenler ise Bahri Babanın Poyraza olan desteğini görecek. Poyraz Karayelin yeni bölüm birinci fragmanı izleyenleri ekrana kilitleyeceğe benziyor ve şimdiden tık rekoru kırmaya başladı bile.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere; Ayşegül ve Poyraz darmadağın durumda. Poyraz intikam almak için kolları sıvıyor, ancak Bahri Umman Poyraza Ya bu kirli işleri bırakıp, Ayşegülü de alıp gideceksin, ya da Ayşegülün yüzünü bir daha göstermem sana diyor. Ayşegülün bebeği kaybetmesinden kendisini sorumlu tutan Poyraza Bahri Umman sorumlusunun Adil Topal olduğunu söylüyor. Poyraz Adil Topalın babası olduğunu söyleyince, Bahri Umman da Senin Baban benim yanıtını veriyor ve Poyraza olan sevgisini bir kez daha ortaya koyuyor. Poyraz Karayel 44. Yeni bölüm fragmanını linkten izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM ÖZETİ

Sinanın kaçırıldığını öğrenen Poyrazı hayatının en zor saatleri bekliyordur. çünkü Sinanı kaçıran Adil Topaldır ve Sinana karşılık Ayşegülün karnındaki bebeği istiyordur. Poyraz bunu Ayşegüle söyleyemez. Bahrilerle beraber Sinanı bir an önce kurtarmaktan başka çareleri yoktur.

Sinan ise babasının oğlu olarak kaçırıldığı yerde boş durmaz, babasıyla irtibata girmek için türlü numaralar yapar. Nihayet Poyraza ulaşmayı başarır. Bu sırada Seferler de başka bir iz üzerinden Adilin peşindedir. Sonunda Poyraz, Seferlerin de yardımıyla Sinanı kurtarırken işler karışır.

Şimdi kozlar Adil Topalın eline geçmiştir. Bu yeni gelişme Ayşegülün Poyrazın kendisinden gizlediği her şeyi öğrenmesine neden olur. Üstelik Ayşegül şimdi bir karar vermek zorundadır...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır