Poyraz Karayel’in sezon finalinde yer yerinden oynuyor!

Kanal D’nin yayınladığı fenomen dizi Poyraz Karayel inanılmaz bir sezon finali ile bu akşam tatile giriyor. Ayrıntılar…

Haberler 17.06.2015 - 18:41 Son Güncelleme : 17.06.2015 - 18:41

Kanal Dnin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbabanın paylaştıkları dizisi Poyraz Karayel bu akşam heyecan dolu sezon finali bölümü ile ekrana geliyor.

Poyraz Karayelin sezon finalinde sırlar ortaya çıkıyor. Poyraz ihanetin bedelini en ağır şekilde öderken Bahri için de herkesten hesap sorma vaktidir.

Merakla beklenen Poyraz Karayelin sezon finalinde olacaklar şu şekilde.

Ayşegülün Poyraz hakkında gerçeği öğrenmesiyle bütün dünyası yıkılmıştır. Üstelik Oğuzu öldürmek suçundan tutuklanıp cezaevine konur. Ayşegülü kurtarmak için Zafere ihtiyacı olan Poyraz ise Zaferin Bahri tarafından kaldırıldığını öğrenince işi daha da zora girer. Artık tek çaresi Zaferi Bahrinin elinden kurtarmaktadır.Bir yandan gelen bir ses kaydı ile Poyraz hakkındaki bütün gerçeği ortaya çıkaran Bahri, diğer yandan bugüne kadar bildiği her şeyin koca bir yalan olduğunu öğrenen Poyraz...

Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba 20:00de Kanal Dde!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır