PUHU TV Fİ 8 ve . bölüm fragmanı! Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür sevişme sahnesi olay oldu

Dijital ortamın en çok izlenilen yeni nesil dizisi, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün başrollerinde oynadığı Fi dizisinin en çok konuşulan sahnesi kesinlikle ki Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür sevişme sahnesi olarak belirlendi. Fi 8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı.

Haberler 13.05.2017 - 21:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dijital ortamn en çok izlenilen yeni nesil dizisi, Serenay Sarkaya ve Mehmet Günsürün barollerinde oynad Fi dizisinin en çok konuulan sahnesi kesinlikle ki Serenay Sarkaya Mehmet Günsür sevime sahnesi olarak belirlendi. Fi 8 ve 9. bölüm fragmanalr yaynland. Öyle ki en çok aranan vümlenin Serenay Sarkaya Mehmet Günsür sevime sahnesi olduu da belirlendi. te Fi dizisi son bölüm ve Yaananlar detayda.

Fi dizsinin yeni bölüminde Duru karakterine hayat veren Serenay Sarkaya, Deniz karakterini canlandran Mehmet Günsür ile cesur sahnelerde yer ald.

Güzel oyuncu, daha önce yapt açklamada, sevgilisi Kerem Bürsin bu sahneleri kskanmadn söylemiti.

Durunun, Can Manayn kendisine ak olduunu anlad yeni bölüm, 19 Mays Cuma günü izleyicilerle buluacak.

GEçTMZ HAFTA DA GÜNDEMDEYD

Puhutvde izlenme rekorlar kran Fi dizisi bu kez de sosyal medyada bir takipçinin ünlü oyuncu Serenay Sarkayadan yeni bölüm rica etmesiyle gündemde...

Finin yeni bölümlerinin (7-8-9) 19 Maysta yaynlanaca duyurulmutu. Ancak sabrsz bir Fi izleyicisi dizinin ba karakteri Duruya (Serenay Sarkaya) 19 Mays nasl bekleyeceiz, en azndan 7nci bölümü yaynlayn diye serzenite bulundu.

Bu paylam sonras Serenay Sarkaya, bir gülücük emojisiyle takipçisine ve Puhutv hesabna çarda bulunarak Var mdr bunun bir çaresi? diye cevap verdi.

Bu gelimeler üzerine puhutv Twitter hesabndan, Bu kadar istee, bu büyük sevgiye kar koyamadk mesaj paylald. Daha sonra ise 21.00 itibariyle Fi 7. yeni bölümü puhutvde yaynland.

Ana Sayfaya Git