Puhu TV Fi 2. sezon Fi Çi Duru'yu Deniz ele verecek

PUHU TV Fi dizisi geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kırmıştı. Fi 2. sezon devamı olan Çi 3. bölümü ile Cuma günü ekranlarda oldu. Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştığı Fi dizisi 2. sezon Çi 3. bölüm yaşananlar ve detaylar haberimizde.

Haberler 01.12.2017 - 19:26 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 19:38

PUHU TV Fi dizisi geçtiimiz sezon izlenme rekorlar krmt. nternet üzerinden yaynlanaca söylenen F dizisi 13 bölümlük olarak yaynanaca açklanmt. Ancak ikinci sezonda PUHU TV çi dizisi olarak yayn hayatna balad. çi dizisi 3. bölümü ile ekranlara geldi. Fi 2. sezon devam olan çi 3. bölümü ile Cuma günü ekranlarda oldu. nternet kanal üzerinde izlenme rekorlar kran ve cesur sahneler ile bilinen Fi ilk sezon da 50 milyon izlenme oran ve sadece çi 3 bölümü ile birlikte yüz milyon izlenme rekorunu krd.

Serenay Sarkaya Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataçn barollerini paylat Fi dizisi 2. sezon çi 3. bölüm yaananlar ve detaylar haberimizde.

ç 3. BÖLÜM YAANANLAR

PUHU TV ekranlarnda internet playformundan yaynlanan Fi 2. sezon çi 3. bölüm özeti ve yaananlar haberimizde.

Dizinin üçüncü bölümünde Duru hayali olan barolün sahibi olmaya çalr. Can Manay ile Afife rolü için cesur sahnelerin yaand bölümde Manay kendi yöntemleriyle ikna etmeye çalr. lk Türk kadn tiyatrocu Afife Jalenin müzikalinde Denizinde yer almas Duru ve Manayn plaanlarn alt üst eder. Özge, Can Manayn eski sevgilisinin yüzünü unutamaz ve bu davann peine düer. Onunla Manayn ona yaptklarn örenmek için görüür. Eski sevgilisinin evli olmas ve Manayn çiftin boanmalarn salayp kadn ile birlikte olmas Duru ile yaananlar akllara getirdi. Etinin çok korktuu Manayn hastal ne?

Tüm bu gerçekler bir bir ortaya çkarken Manayn eski sevgilisini ayrd eski kocasyla görmesi sonrasnda yarm kalan hikaye dördüncü bölümde aktralacak. Manay sevgilisine ne yapt? 3. Bölümde Deniz ile ilgili yalan söyleyen Duruyu, Deniz ele verecek. Manayn Duruya bak akllarda soru iareti yaratmasna neden oldu. Can Manay yalan söylediini örenen Duruya nasl davranacak? Yeni bölüm bugün online izleme platformu PuhuTvde!

Ana Sayfaya Git