Sıla Gençoğlu ve namı diğer Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu gizli aşkı mı yaşıyor?

25 yıllık evli oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile şu sıralar Davut Güloğlu davası ile konuşulan isim Sıla'nın aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini sarstı

Haberler 04.05.2017 - 11:27 Son Güncelleme : 04.05.2017 - 17:13

Sla Gençolu ile Davut Gülolu arasndaki husumeti bilmeyen yoktur. Sla u sralar bu haber ile magazin gündemini sarsarken, son dakika bir ak haberi ie de adndan bahsetti. Ünlü arkc Sla ile oyuncu Erdal Beikçiolu arasnda u sralar ak fsltlar duyulduu iddia ediliyor. Peki Sla ve Erdal Beikçiolunun arasnda ne var, ak var m? detaylar haberimizde

SILA VE ERDAL BEKçOLU YAKALANDI

25 yldr Elvin Beikçiolu ile evli olan ünlü oyuncu Erdal Beikçiolunun popçu Sla ile 15 gün önce ak yaamaya balad iddia edildi. kili Kadköyde ba baa yemek yerken görüntülendi. Yeni Asr Gazetesinden Kahraman Durakn ortaya att iddialarda akn 15 gün önce balad söyleniyor.

SALA MEKANLARDA

Beikçiolu ve Slann gizli gizli bulutuu ve genelde Anadolu yakasndaki kafe ve restoranlarda ba baa kald iddia edilirken, en son Kadköyde bir balkçda ba baa yemek yedikleri iddialar arasndaki yerini ald. Slann yakn çevresinin bu durumdan üphelendii ve ünlü popçuya Erdal Beikçiolu ile ak m yayorsun? sorusu sorulduunda ok olduu iddia edildi. Slann bu soru karsnda, Adam evli, büyük rezillik olur duyulursa biteriz yant verdii iddia edildi.

SILA HAKKINDA

1980 ylnda Denizli dünyaya gelen Sla Gençolu aslen Denizlilidir. 36 yanda olan Sla Gençolu Türk arkc, söz yazar ve besteci. lkokulu yllarn Denizlide geçiren Sla lise eitimini ananesinin yannda zmirde almtr. Sahne çalmalarna ilk olarak zmir Özel Tevfik Fikret Lisesinde balad ve Türk Halk Müzii ile Türk Sanat Müzii korolarnda korist ve solist olarak görev ald. zmir Devlet Opera ve Balesi sanatçlarndan Sabahat Tekeba ile an ve ses eitimi uzerine çalmtr.

ERDAL BEKçOLU HAKKINDA

Erdal Beikçiolu, 5 Ocak 1970 ylnda Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaral Arnavut bir annenin ilk çocuu olarak Ankarada dünyaya geldi. Babas Vakflar Bankasnda müdürdü. Babasnn tayinleri sebebiyle lkokula Ankarada balad, sonra Kayseri ve zmirde devam etti. Liseyi zmir Özel Türk Kolejinde okudu ve zmir Narldere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesinde devam etti. Liseyi Ankarada bitirdi. Gençlerbirlii Spor Kulübü Bakan lhan Cavcavn yeenidir.

1989 ylnda Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarna girdi. Konservatuar eitimi srasnda William Guskill ile yaratc drama üzerine workshop çalmalarna katld. 1993 ylnda mezun oldu ve ayn yl Devlet Tiyatrolarnda göreve balad. 95-96 sezonunda Diyarbakr Devlet Tiyatrosunda müdür vekili olarak görev ald. Ankara Devlet Tiyatrosunda görevine devam etti.

Ana Sayfaya Git