Samanyolu bitti fakat efsane devam ediyor, Sungurlar bomba gibi geliyor! Sungurlar Fox TV ile anlaştı, ne zaman başlıyor?

Samanyolu TV’nin Türksat 4a frekansından çıkalırması üzerine fenomen dizisi Sungurlar Fox TV ile anlaşma sağladı.

Haberler 16.12.2015 - 01:08 Son Güncelleme : 16.12.2015 - 01:08

Samanyolu TVnin Türksat 4a frekansından çıkalırması üzerine fenomen dizisi Sungurlar Fox TV ile anlaşma sağladı.

Samanyolunun en çok izlenen rekortmen dizisi TV kanalı kapanınca Fox TV bu fırsatı kaçırmadı ve kısa süre anlaşma sağlandı.

Sungurlar bu sefer Fox TVyi uçuracak

Fenomen dizi Samanyolunun kapanmasının ardından kanal arayışına girdi ve sonunda Fox TV ile anlaşma sağlandı. Sungurların yeni bölümü araklık ayı içerisinde başlayacağı iddia ediliyor.

Sungurlar

Sungurlar, ilk bölümü 25 Ekim 2014 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Şefkat Tepe dizisinin devamıdır. Samanyolunun Türksattan çıkarılması nedeniyle yayını durdurulan Sungurlar yeni bölümleriyle FOX kanalında devam edecek.

Fox TV

FOX, News Corporationın Türkiyede yayın yapan televizyon kanalı. 22 Nisan 1993te yayın hayatına başlayan İhlas Holdingin yayın kuruluşu olan TGRTnin isim ve yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur.

Tarihçesi

TGRT, İhlas Holdinge bağlı olan Huzur Radyo TV AŞye aitti. Satış işlemi 17 Aralık 2004 tarihinde gerçekleştirilerek borsaya İhlas Holding tarafından bildirildi. Bu satış ile birlikte şirketin %56,5i devredilmiş oldu. TGRTyi satın alan ABDli medya grubu News Corporationın sahibi Rupert Keith Murdochdır. News Corporation daha sonra bu şirketin diğer hissedarlarıyla da anlaşarak şirketin tümünü satın aldı.

Smackdown ile Raw bu kanalda yayımlanmış, daha sonra Smart Spor HD kanalına geçmiştir. İki şovun da spikerleri Bülent Ülgen ve Ali Aydındır.

Bu satış işlemi, İhlas Yayın Holding AŞnin bağlı ortaklığı olan TGRT Haber TV AŞ ve bu şirketin bünyesinde bulunan TGRT Haber ve TGRT FM radyosunu kapsamamaktadır.

News Corporation, bu işlemi Ahmet Ertegün ile birlikte gerçekleştirdi. Ahmet Ertegünün Atlantic Records şirketiyle anılan şirket Şubat 2007den beri içerisinde FOX adıyla kiralanan eskiden Et ve Balık Kurumuna ait olan binadan yayın yapmaktadır.

18 Kasım 2008de FOX, yıllardan beri TRTnin yayınını gerçekleştirdiği, 2016 Yaz Olimpiyatları ve 2020 Yaz Olimpiyatlarının yayın haklarını, Uluslararası Olimpiyat Komitesinden (IOC) satın aldı.Yakın tarihte yayınladığı gençlik dizileri ile ön plana çıkmıştır.

19 Mayıs 2009da FOX, yeni grafiklere ve jeneriklere geçmiştir. Ayrıca 2010da İtalya Ligi Serie-A yayın haklarını almışır.Ancak ayda sadece 1 veya 2 maç yayınlanmaktadır.

FOXda yayınlanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında, 70 markanın 201 reklamı, 35 dakika boyunca ekranda yer bulmuştur. Medya Takip Merkezinin (MTM) reklam ölçüm raporuna göre, yayınlanan 35 dakikalık reklamın, 14 dakikası bant ve çerçeve reklamlardan, geriye kalanı ise kuşak reklamlardan oluşmuştur. Maçın çok önemli anlarını, o anda yayınlanan reklamlar nedeniyle izlemekte zorlanan taraftarların rahatsızlığına köşe yazarları da tercüman oldu. FOXun uyguladığı reklam stratejisi, ulusal gazetelerde yazan yedi köşe yazarı tarafından sert eleştirilere hedef olmuştur. Fox Ana Haberi Hafta İçi Nazlı Tolga sunmuştur. 2 Eylül 2013ten beri FOX Ana Haberi Hafta İçi Fatih Portakal, Haftasonu ise Gülbin Tosun sunmaktadır.

11 Ağustos 2010da logosunu saydam beyazdan üç boyutlu beyaz logoya çevirmiş; fakat daha sonra 1 Temmuz 2012de tekrardan yarı saydam logoya dönüş yapmıştır. Bununla birlikte jeneriklerini de yenileyerek, 16:9 görüntü formatına geçmiştir.

Diziler

Sungurlar

Aşk Yeniden

İnadına Aşk

Karagül

Kiraz Mevsimi

O Hayat Benim

Unutma Beni

Aşk Yeniden

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoyun paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir.

Konu

Zeynep, dik başlı güzel cesur bir kızdır. Zeynepin babası namı değer Derin Şevketde bir o kadar cesur, sinirli bir balıkçıdır ama Zeynepe de çok düşkündür. Zeynep bir gün Ertan isminde bir çocukla karşılaşır ve ona aşık olur. Zeynep herkese karşı çıkarak Ertan ile birlikte Amerikaya kaçar. çok mutludur ama bu mutluluğu hamile olduğunu öğrenene kadar sürer çünkü Ertan, bebeği istememektedir ve Zeynepten bebeği aldırmasını ister.Bunun üzerine Zeynep ve Ertan kavga ederler.O günden sonra Zeynep Ertandan haber alamaz ama bebeği doğurur. Zeynep Amerikada yeni doğmuş bir bebekle 8 ay dayandıktan sonra geri dönmeye karar verir. Uçakta başka bir Türkiye yolcusu Fatih ile tanışır.Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertanın peşinden Amerikaya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiyeye geri döner. Diğer tarafta Amerikaya eğitim için giden Fatihin de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye Aşk Yeniden FOX ekranlarında. Fatih, Şekercizade isimli köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur. Bu yüzden annesi Mukaddes tarafından çok özenli ve disiplinli yetiştirilmeye çalışılmış, daha 6 yaşındayken evleneceği kız bile seçilmişti İrem. İrem, Fatihe çok aşıktır ama Fatih, İreme aşık değildir. Bu yüzden Fatih evliliğini ertelemek için Amerikaya okumak bahanesi ile gitmiş orada bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş ama hayır cevabı almıştır,bunun üzerine o da geri dönüş kararı alır ve uçakta başka bir çaresiz yolcu Zeynep ile tanışır.Fatihin Zeynepe teklif ettiği evcilik oyunu başta ikisine de mantıklı gelse bile bu oyun onları ve ailelerini çok komik, çok enteresan ve çok zor bir duruma sokacak ama bu oyun içinde onlar aradıkları veya kaybettiklerini sandıkları gerçek aşklarını, birbirlerini çok komik maceraları ile bulacaklardır.

İnadına Aşk

İnadına Aşk baş rollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem ve Cem Belevinin oynadığı FOXun 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır