Seçil Heper sekiz yıl sonra soyadını aldı, Kimdir?

Yılların assolisti Seçil Heper, eski eşine ait 'Caculi' olan soyadının zor telaffuz edildiğini belirterek soyadının 'Heper' olarak değiştirilmesi için dava açtı.

Haberler 23.03.2016 - 16:12 Son Güncelleme : 23.03.2016 - 16:12

Yılların assolisti Seçil Heper, eski eşine ait Caculi olan soyadının zor telaffuz edildiğini belirterek soyadının Heper olarak değiştirilmesi için dava açtı.

Akşamın haberine göre 47 yıldır sanat dünyasında Seçil Heper olarak tanınan sanatçı, eşinin ölümünden 8 yıl sonra soyadını almak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme sanatçıyı haklı buldu.

Seçil Heper Kimdir?

Seçil Heper Türk müzisyen.

Seçil Heper 1946da Konyada doğdu.İlk-orta öğrenimi Konyada gerçekleştirdi.1966da açılan sınavı kazanarak Ankara Radyosu na girdi.TRT için yapılan bir TV çekiminde Fahrettin Aslanın dikkatini çekerek Maksim Gazinosu sahnelerine lanse edildi.Güzelliği ve zarif hareketleriyle dikkatleri üstüne toplayıp kendisini kısa sürede milyonlara sevdiren Seçil Heper,işadamı eski Arnavut Prensi Melih Caculi ile evli.Yavuz Plaktan çıkan onlarca güzel 45lik ve albüme imzasını attı.2006da Hakan Eren tarafından yayınlanan En İyileriyle albümüyle kendisini özleyenlerle yeniden buluştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır