Seda Akgül'ün son paylaşımı çok konuşuluyor Peki ne oldu!

Seda Akgül sosyal medya hesabı üzerinden bu kere cesur paylaşımlardan başka ayağının şişmiş ve mor resmini takipçilerine sunarak, herkesi üzdü. Şu sıralar herkes Seda Akgül'e ne oldu diye soruyor?

Haberler 02.05.2017 - 16:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekranlarn sevilen ismi Seda Akgül, çalkantl hayat evlilii ve boanmas akabinde ve sonrasnda da Ksmetse Olur programnn sunuculuundak baars ile birlikte adndan çok bahsettirdi. Ekranlarn en çok konuulan ismi haline gelen Seda Akgüle nazar dedii belirlendi. Sosyal medya hesabndan paylam ile ayann yaralandn açklayan Seda Akgül, takipçilerini üzdü. Ayann imi halini paylaan sunucu, takipçilerine krk m yoksa çkk m? diye sordu.

Son zamanlarda sosyal medya hesabndan yapt cesur paylamlarla adndan söz ettiren sunucu Seda Akgüle nazar dedi. Akgül bir talihsizlik yaad ve aya fena bir halde iti. Bu görüntüyü sosyal medya hesabndan da paylaan Akgül, ayak bileinin görüntüsünün altna; Sizce bu krk m, çkk m, çatlak m? Doktara gidiyorum. Bahislere açm notunu dütü.

SEDA AKGÜL HAKKINDA

17 Haziran 1971 Ankara doumlu olan Seda Akgül, Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi ngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Babakanlnda mütercim tercümanlk eitimi alarak görev yapan Seda Akgül, sveç Üniversitesinin bursu ile Brükselde Avrupa Birlii Gazetecilii okumu, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 ylnda Gelecein Toplum Lideri olarak Washingtonda staj görmütür.

TRT snavlarn kazanarak spikerlie balayan Seda Akgül, kuruluundan itibaren TV 8de görev almtr. Avrupa Birliine Doru ve Sava Badat Yolunda gibi d politika programlarn hazrlayp sunmann yannda uzun yllar yapt ana haber bülteni spikerlii ile de tannmaktadr. Ik Üniversitesinde 2004-2007 arasnda ngilizce verdii medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmitir. TV 8 ekranlarnda, hafta sonu sabah kuanda Erken Bask isimli program hazrlayp sunarak, eletirmenlerin ve izleyicilerin beenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayn döneminde Star TVye geçerek sabah haber kua program sunmaya balamtr. Austos 2014te kanaldan ayrlm ve bir reality show sunmak için Kanal Dye geçmitir. 2016 ylnda Avram Habib ile evlendi.

Ana Sayfaya Git