Seda Güven Keremcem sonrası Onur Tan ile yepyeni birlikteliğini nihayetinde deşifre etti

Yaklaşık 11 ay önce evlilikle sonuçlanan Keremcem Seda Güven aşkı, geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Ortaya atılan başka aşk iddiaları ise taraflar tarafından yalanlansa da ikili ayrı kişiler ile aşk hayatına devam etmişti

Haberler 26.11.2015 - 20:03 Son Güncelleme : 26.11.2015 - 20:03

Yaklaşık 11 ay önce evlilikle sonuçlanan Keremcem Seda Güven aşkı, geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Ortaya atılan başka aşk iddiaları ise taraflar tarafından yalanlansa da ikili ayrı kişiler ile aşk hayatına devam etmişti

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle yolarını ayıran çiften Keremcem, kısa süre sonra rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Seda Güvenin ise Filinta dizisinin başrol oyuncusu Onur Tunayla beraber olduğu gündeme geldi ancak ikili bu iddiaları kabul etmemişti, ta ki dün akşama kadar.

Filinta dizisindeki rol arkadaşı Berrak Tüzünataçtan ayrılan Onur Tuna, dün akşam sosyal medya hesabından Seda Güven ile ilk kez fotoğrafını paylaştı.

Seda Güvenin neşeli hali gözlerden kaçmadı. çifte, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin eşlik etmesi dikkat çekti.

Keremcem kimdir?

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milasta doğdu.İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulunda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Kolejindeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesinden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2003te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan Elimde Değil şarkısını 1996da Ankarada yaptı.

2006da Haldun Dormen yönetimindeki Broadwayden İstanbula isimli müzikal projede Notre Damme de Paris, Grease, Hisseli Harikalar ve Lüküs Hayat müzikallerinden şarkılar söyledi. Aynı sene 2. solo albümü Aşk Bittiyi çıkardı... Aşk Bitti, Aman Aman, Kalenin Fethi bu albümde en sevilen şarkılar oldu. Müzikalde seslendirdiği Birlikte isimli şarkısı da bu albümde yer aldı.

Aşk Bitti albümü ile Kral Müzik Ödüllerinde En İyi Erkek Sanatçı seçildi. Bir Walt Disney yapımı olan High School Musical 2 filminin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi ve bu albümden İçimdeki Müzik Sensin video klibi Almanya, ABD ve birçok ülkede gösterildi.

çirkin Ördek Yavrusu animasyon komedisinde bir ördeği seslendirmesi bu alandaki ilk deneyimiydi.

2007de İki Yabancı adlı tv dizisinin Dr. Cemi oldu. 2008de Romanyadan İmba grubuyla Ateşler İçinde isminde bir single albüm çıkardı. Aynı sene Elif isimli TV dizisinin Ahmeti oldu.

High School Musical 3 sinema filminde ve yakında çıkacak olan soundtrack albümde de yeralacak olan Senle Olmak İsterim isimli şarkıyı seslendirdi.

2009 3. solo albüm Dokunu yine İremrecords etiketiyle Aykut Gürel prodüktörlüğünde çıkardı. Daha albüm çıkmadan Kitayla birlikte seslendirdikleri ve müzik kanallarında uzun süre 1 numarada kalan Hayallerin Peşinde isimli video klip, 3D animasyon bir karakterle gerçek görüntünün beraber kullanılması açısından Türkiyede bir ilk oldu. Albümün 2. klibi Sana Ferrari Gerekti isimli şarkıya çekildi.En iyi Orkestralı Video (Sana Ferrari Gerekti gösterilerek 2009ün en iyi videoları arasında gösterildi. İstanbul, Anadolu, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycanda 170in üzerinde konser verdi.

2009 senesinin Ağustos ayı ortalarında askere gitti.Keremcem vatani görevini(askerlik) 323.Kısa Dönem olarak Ocak 2010 tarihinde tamamladı. Keremcem, gitmeden önce son albümü Dokunda yer alan dört ayrı şarkıya klip çekti. İmtihan adını taşıyan ve uzun süre listelerdeki yerini koruyan ilk klibin ardından Son Bir Kez /Ağustos Böcekleri ile bir kez daha ekranlarda sevenleriyle buluştu. Yutkunamıyorum ve Neden Geldin isimli şarkılara çekilen diğer iki klip ise yayınlanmaya hazır bir şekilde sıralarını bekliyor. Yutkunamıyorum Keremcem askerden döndükten sonra ekranlarla buluştu.Kış aylarında iddialı bir dizi projesiyle ekranda olacağını söyledi.05-08-2010 perşembe günü FOXta Keskin Bıçak adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Sanatçı müzik kariyerini çıkardığı 2011 yılında çıkardığı Hayata albümü ile sürdürmektedir.

Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Pariste evlenmiştir.

Ana Sayfaya Git