Seda Güven tüm tabularını yakıp Onur Tuna ile aşkını bu samimi görüntüler eşliğinde açıkladı! Seda Güven Evlenecek mi?

Keremcem ile 9 ay süren evliliği akabinde ayrılık kararı alan Seda Güven'in geçtiğimiz haftalarda Onur Tuna ile aralarında aşk dedikoduları çıkmış, Seda Güven devamlı olarak bir red etme durumunda kalmıştı. Ancak tabularını aştığı gözlemlenen Seda Güven, Onur Tuna ile birlikte geçtiğimiz akşam el ele göz göze görüntülendi. Seda Güven'in gizli saklı aşk yaşamaktan sıkıldığını açıklamsından sonra Onur tuna'nın ailesi ile de tanıştığını söyledi

Haberler 08.01.2016 - 13:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Keremcem ile 9 ay süren evlilii akabinde ayrlk karar alan Seda Güvenin geçtiimiz haftalarda Onur Tuna ile aralarnda ak dedikodular çkm, Seda Güven devaml olarak bir red etme durumunda kalmt. Ancak tabularn at gözlemlenen Seda Güven, Onur Tuna ile birlikte geçtiimiz akam el ele göz göze görüntülendi. Seda Güvenin gizli sakl ak yaamaktan skldn açklamsndan sonra Onur tunann ailesi ile de tantn söyledi

Onur Tuna ile ak yaayan Seda Güven, sevgilisiyle oldukça samimi ekilde objektife takld. Onur Tunann Beiktataki evine girerken görüntülenen Güven, Her ey çok güzel gidiyor, u an çok mutluyuz dedi.

ALELER TANITI

Sürpriz aklarn ailelerine de anlattklar örenilen ikili, Evet birbirimizin aileleriyle tantk dedi. Sevgililerin birkaç aydr da ayn evde yaadklar ortaya çkt.

Seda Güven kimdir?

Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarm Bölümü mezunu olan güzel oyuncu Seda Güven 28 Austos 1984 Balkesir doumludur.

2002 ylnda ATVde ekranlara gelen Ekmek Teknesi adl diziyle oyunculua balayan Seda Güven çkn 2010 Kanal Dde yaynlanan Fatmagülün Suçu Ne? adl dizide canlandrd Meltem rolüyle yapmtr.

Baarl ve güzel oyuncu, Fatmagülün Suçu Ne adl dizideki çknn ardndan Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve ura gibi dizilerde rol almtr.

Baak burcu olan Seda Güven 13 Kasm 2014 tarihinde arkc Keremcem ile evlenmitir.

Onur Tuna kimdir?

Oyuncu Onur Tuna, son olarak yer ald Filinta dizisinde canlandrd Filinta karakteri ile mesleki kariyerindeki zirveye ulam durumda. Onur Tuna 16 Temmuz 1988 tarihinde çanakkale ilinde hayata merhaba dedi. Onur Tuna 1.95 boyunda ve 85 kilo arlndadr. Yer ald projelerin izlenme orann arttran Onur Tuna 9 Eylül Üniversitesi mezunudur.

Mankenlik, modellik, arkclk ve oyunculuk alannda faal olan Onur Tuna Ege Üniversitesi Sanat Müzii Konservatuarnda ses ve beste eitimi alm bir kiidir. Bu nedenden dolay kendisinin müzik ile yakndan ilgili olduu biliniyor. Mesleindeki baarsndan ziyade kendisini ar derecede yakkl bulan hayranlarnn olan ilgisi üphesiz Onur Tuna Beyin daha popüler olmasn salamaktadr.

Birçok kii Onur Tunann oyunculuk baarsnn yan sra müzik alanndaki faaliyetleri de merak etmektedir. arkcnn Acn Verdi ve Tpk Sen adl arklarn yotube üzerinden dinleyebilir ve bu sayede arkclk alanndaki performansn da analiz edebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git