Sen Benimsin 1. bölüm

Cuma akşamları ekranlara gelen Karagül'ün sezon finali yaparak tatile girmesinden hemen sonra yarıştan kopmak istemeyen Fox Tv, hemen Sen Benimsin isimli iddialı bir diziyle izleyici karşısına çıktı.

Haberler 20.06.2015 - 00:49 Son Güncelleme : 20.06.2015 - 00:49

Gökhan Keser, Nağme Yenilmez, Güven Hokna, Burak Sergen, SEda Akman, Dila Danışman, Ruhi Sarı, Özgül Kavruk, Buket Dereoğlu gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Sen Benimsinin yapımcısı ise Pastel Film.

SEN BENİMSİN 1. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Dizinin yönetmenliğini ise usta isim Kudret Sabancı üstlenirken, senaryosu Pınar Ordu ve Serdar Soydana emanet.

Sen Benimsin 1. Bölüm Özeti

Yenilmezlerin küçük oğlu Ejder okulunu, askerliğini bitirir ve Bursaya ana ocağına döner. Döndüğü ilk gece Bursaya konser vermek için gelen yetenekli piyanist Nağmeyle bir kaza sonucu karşılaşır. Gözlerini hastanede açan iki genç birbirlerine deli divane aşık olurlar. Ailelerin onlar için hazırladığı geleceği bir kenara atıp yıldırım nikahıyla evlenirler. Bilmediği bir dünyanın içine giren Nağme, mutlu bir yuva beklerken istenmeyen gelin olur. Üstüne üstlük Ejderin geçmişine ait bir takım gerçekler bu evliliğin önünde engeldir. Nağme, ne kadar çok severse sevsin bu evde mutlu olmayacağına karar verir, Ejderi terk eder. Ama gitmek öyle kolay değildir, başka birinin hayatını kurtarmak için bu eve geri dönmesi gerekmektedir.

SEN BENİMSİN GENEL KONUSU

Dizinin yönetmenliğini ise Türkiyede bugüne kadar en yüksek reytingli dizilere imza atan Kudret Sabancı üstleniyor. Proje tasarımı Esin Göke ait olan ve senaristliğini Pınar Ordu ve Serdar Soydanın yaptığı iki farklı dünyanın aşkını ekranlara taşıyacak Sen Benimsin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrolde yer alan, başarılı oyuncu Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüze Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi deneyimli isimler eşlik ediyor! Dizinin müzikleri ise Kıraça ait.Bursanın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezlerin veliahdı Ejder (Gökhan Keser) ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağmenin (Rüveyda Öksüz) ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizi Sen Benimsin 19 Haziran Cuma akşamından itibaren FOX ekranında olacak. Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağmenin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler çiftliğine adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejderle ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağmenin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

Ana Sayfaya Git