Serenay Sarıkaya’nın yeni partneri Şükrü Özyıldız oluyor!

Son olarak Star TV’nin reyting rekortmeni Medcezir dizisinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, yeni dizisinde karizmatik oyuncu Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçecek.

Haberler 04.08.2016 - 10:57 Son Güncelleme : 04.08.2016 - 10:57

Son olarak Star TVnin reyting rekortmeni Medcezir dizisinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, yeni dizisinde karizmatik oyuncu Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçecek.

Güzeller güzeli oyuncu Serenay Sarıkaya, başarılı dizi Medcezirin ardından yeni bir diziyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ekranlara 1 yıl ara verdikten sonra yeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncunun projesi belli oldu. Proje büyük bir gizlilik içerisinde yürütülürken ünlü oyuncunun partneri de gün yüzüne çıktı.

Medcezir dizisinde başrolü karizmatik oyuncu çağatay Ulusoy ile üstlenen Serenay Sarıkayanın ikinci başrol dizisindeki erkek oyuncunun Şükrü Özyıldız olduğu söylendi. Cast çalışmaları hl devam eden diziye ayrıca Bestemsu Özdemirin de dahil olduğu konuşuluyor.

Diğer taraftan oyuncunun Nejat İşler ile kamera karşısına geçtiği İkimizin Yerine isimli sinema filminin de afişi ortaya çıktı. Afiş ödüllü tasarımcı Arda Aktaş tarafından tasarlandı. Mudanyadan İstanbula uzanan aşk hikyesi 21 Ekimde vizyona girecek.

Ana Sayfaya Git