Sesi ve yüreği güzel kadın Gülben Ergen Mehmetçikle kucaklaştı! Allaha emanet Asker

Gülben Ergen, anaokul açılışına yenisini ekledi. Güzelliği sesine vuran güzel şarkıcı Gülben Ergen, bir araya geldiği askerlerle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Duygu dolu paylaşım haberimizde…

Haberler 11.11.2015 - 23:12 Son Güncelleme : 11.11.2015 - 23:12

Gülben Ergen, anaokul açılışına yenisini ekledi. Güzelliği sesine vuran güzel şarkıcı Gülben Ergen, bir araya geldiği askerlerle çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Türkiyenin çeşitli illerinde anaokulları yapan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Ağrının Doğubeyazıt ilçesinde bir anaokulunun açılışını gerçekleştirdi. Ergen gelmişken askerlerle vakit geçirdi.

Gülben Ergenin paylaşımı şu şekilde

Mehmetçikle çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformu olan Instagram hesabından paylaşan güzel sanatçı Gülben Ergen: Allaha emanet ol askerim. Yüzü gülen askerim.. Elleri buz askerim. Vatanın yılmaz bekçileri. Soğuk işlemiyor yürekli Mehmetçiklerimize... Yüzleri hep gülüyor. notunu düştü.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972de Mazhar ve Gülser Ergenin kızı olarak İstanbul, Erenköyde doğdu.İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesinde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesinde bitirdi.

Ergen, 1987de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışmasında 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı. Sesi ve yüreği güzel kadın Gülben Ergen Mehmetçikle kucaklaştı! Allaha emanet Asker

KARİYERİNE MANKENLİK İLE BAŞLADI

Ses sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu olan Ergen, mankenlikle başladığı kariyerinde Fırat, Marziye ve Dadı adlı dizilerle, şarkıları kadar hafızalarda yer etti.

SİNEMA FİLMLERİYLE DEVAM ETTİ

1988 yılında Bülent Ersoy ve İsmet Özhanın başrolünde olduğu Samim Değerin yönettiği Biz Ayrılamayız filminde Mine rolüyle ekranların karşısına ilk kez geçen Ergen yine 1988de Kartal Tibetin yönettiği ve Kenan Kalavla birlikte oynadığı Deniz Yıldızı filminin ardından, Cüneyt Arkın ile Av (1989), Serdar Gökhan ve Eşref Kolçakla birlikte ise Kanun Savaşçıları (1989) adlı filmlerle tanındı.

Fikret Hakanla birlikte rol alan Ergen, 1991de Osman F. Sedenin senaryosunu yazıp yönettiği ve Halide Edip Adıvarın eserinden uyarlanan Yol Palas Cinayeti, 1992de ise yine Osman F. Seden imzalı İki Kız Kardeş adlı filmlerde, Aydan Şenerle birlikte kamera karşısına geçti.

TATLISESIN DİZİSİNDE ROL ALDI

1994te ünlü Maksim Gazinosunda, İbrahim Tatlısesin alt kadrosunda şarkı söylemeye başlayan Gülben Ergen, aynı zamanda ünlü türkücünün Haydi Söyle adlı parçasının klibinde oynadı.

Bunun ardından yine 1994de Tatlısesin başrolünde olduğu ve yönetmenliğini de üstlendiği Fırat adlı dizide rol aldı. Ergen, bu dizinin çekimleri sırasında Fırat Nehrinde geçen bir sahne sırasında kuvvetli akıntı nedeniyle çok zor anlar yaşadı ve magazin basınında yer aldı.

TATLISESDEN HUYSUZ VİRJİNE

Böylece şarkıcılık konusunda da yeteneğini ortaya seren Ergen, 1997de Merhaba adlı ilk albümünü çıkardı. 1998de cuma, cumartesi ve pazar günleri, Bostancı Gösteri Merkezinde Huysuz Virjin ile Castra Castra Show adını verdikleri bir şov sergiledi.

HUYSUZ VİRJİNDEN KADİR İNANIRA

Televizyon izleyicileri için hazırladığı Gümbür Gümbür Gülbence programı ile dikkatleri üzerine çeken Gülben Ergenin atladığı önemli basamaklardan birisi de Kadir İnanır ile birlikte çevirdiği Marziye isimli dizi oldu. Diziye de ismine veren Marziye karakterini canlandıran Ergen, 1998-2000 yılları boyunca televizyonun en tanınan isimlerinden biri oldu.

DADI ROLÜYLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

1999 yılında Avşa Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülen Gülben Ergen, yıl biterken Kör Aşık adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü.

2000 yılında Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte Dadı adlı dizide rol alan Ergen, Melek isimli bir dadıyı canlandırdığı bu komedi dizisinde de başarısını gösterdi ve Magazin Gazetecileri Derneği, 9. Altın Objektif Ödüllerinde 2000 yılının En İyi Kadın TV Yıldızı Ödülüne layık görüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır