Şeyma Subaşı'nın nafakasına göz diken banka memurunun başına gelenler

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın hesap hareketlerini çalıştığı bankanın sistemi üzerinden kayda alıp sosyal medyada paylaşan banka memuru, önce işinden oldu, ardından savcılığa ihbar edildi. 9 yıla kadar hapsi istenen çalışan, "Magazinde çıkan haberlerden dolayı nafakasını merak ettiğim için hesabına girdim" dedi.

Haberler 09.06.2020 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Acun Ilcalnn eski ei eyma Subann hesap hareketlerini çalt bankann sistemi üzerinden kayda alp sosyal medyada paylaan banka memuru, önce iinden oldu, ardndan savcla ihbar edildi. 9 yla kadar hapsi istenen çalan, Magazinde çkan haberlerden dolay nafakasn merak ettiim için hesabna girdim dedi.

Sabah gazetesinden Dilek Yamann haberine göre eyma Suba ile Acun Ilcal, geçen yl anlamal olarak boanm, aralarnda imzalanan protokole göre; Ilcalnn, Subaya aylk 125 bin lira nafaka ödemesine karar verilmiti.

Bu gelimeden birkaç ay sonra sosyal medyada Subann özel bir bankada bulunan hesabnn ekran görüntüleri Ilcaldan gelen 125 bin liralk nafakann görüntüleri ad altnda paylald. Banka hemen inceleme balatt.

Genç kadn, magazindeki haberlerden dolay merak ettiini, bu nedenle görüntüyü kayda aldn kabul etti. çalan, Magazinde çkan haberlerden dolay nafakasn merak ettiim için hesabna girdim dedi.

Banka memuru tarafndan kayt altna alnan banka hesap incelemesinde; Subann 340 liralk telefon faturas, 4.380 liralk EFT görüntüsü ve Acun Ilcal tarafndan gönderilen nafaka parasnn bilgileri vard.

3 YILDAN 9 YILA KADAR HAPS STEM

Fulya Aya eyma Subana kar Kiisel verilerin kaydedilmesi ve bu verileri hukuka aykr olarak verme suçlarn iledii gerekçesiyle iddianame düzenlendi. 3 yldan 9 yla kadar hapsi istenen banka görevlisi, Asliye Ceza Mahkemesinde yarglanacak.

Ana Sayfaya Git