Sinan Akçıl Hande Yener'i sattı!

Üç yıl önce Hande Yener'in 'Kraliçe' adlı albümüne isim veren şarkısına sahip olan Sinan Akçıl, göndermeler yaptı. İkili arasındaki rekabette Yener'in tarafında olan Akçıl sahnede, "Beyler ve bayanlar. Bu yılın ve ve her yılın kraliçesi Demet Akalın'dır" sözleriyle safını değiştirdi.

Haberler 13.07.2015 - 11:14 Son Güncelleme : 13.07.2015 - 11:14

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Gençin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği sonrası, İstinye Tersanesinde Demet Akalın ve Sinan Akçıl konserleri gerçekleşti. Yaklaşık dört bin kişinin takip ettiği konseri Demet Akalın Ders Olsun şarkısıyla açtı. Ardından dansçılarıyla Türkan isimli şarkıyı seslendiren Akalın, Bu sene albümümde muhteşem bir şarkıya imza atan Sinan Akçılin sahnesine konuk olma sözüm vardı. Sizlerle buluştuğumuz için teşekkür ederim sözleriyle Akçıli sahneye davet etti. Milli yıldız Arda Turanın transfer olduğu Barselona Futbol Kulübünün formasıyla sahneye çıkan Sinan Akçıl, Vazgeçilmezim adlı şarkısını Demet Akalınla birlikte söyledi.

Sinan Akçıl sahnesine konuk sanatçı olarak katılan Demet Akalına 2015in en çok satan albümü senin sözleriyle özel olarak yaptırılan ve Akalının albümünün ismini taşıyan Pırlanta şekline sahip bir ödülü sanatçıya verdi. Demet Akalın ödülü ısırarak, Teşekkür ederim Sinan dedi.

50 bin dolarlık yüzük

Konser sonunda Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç, Akçıl ve Akalına sahnede çiçek verdi. Gençin ricasıyla Demet Akalın Ders Olsun adlı şarkısını son kez seslendirdi ve sahneyi Akçıle bıraktı. Ders Olsunu seslendirdiği sırada Demet Akalının elindeki pırlanta yüzük dikkat çekti. Yüzüğün yaklaşık 50 bin dolar civarında olduğu öğrenildi.

Kaynak:Milliyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır