Sinan Akçıl'ın yeni mesleği belli oldu!

Güzeller güzeli model Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan karizmatik şarkıcı Sinan Akçıl, Marmaris’te beach club işletmeciliğine soyundu.

Haberler 06.09.2016 - 17:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzeller güzeli model Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan karizmatik şarkıcı Sinan Akçıl, Marmariste beach club işletmeciliğine soyundu.

Akşamda yer alan habere göre; Marmaris tatilinde stres atıp moral depolayan şarkıcı Sinan Akçıl, iş yaşamına ilişkin radikal bir karar aldı. Yakışıklı şarkıcı, tatilini geçirdiği İçmeler Mahallesindeki 5 yıldızlı Sentido Orka Lotus Beach adlı otelin sahibi ünlü iş adamı Turgut Torunluoğullarıyla birlikte beach club işletmeye karar verdi.

Tarafların anlaşmasına göre, önümüzdeki sezon Marmaris körfezinin turkuaz rengi sularının kıyısındaki otelin sahilinde beach club oluşturulacak. Mekanın konseptini ve işleyiş tarzını Akçıl belirleyecek. Dolayısıyla 2017 yazında Sinan Akçıl, 7 yıl önce yollarını ayırdığı, bu yaz başında Bodrumda beach club işletmeye başlayan eski dostu Hande Yenerle, müzik dünyasından sonra iş dünyasında da meslektaş olacak. Geçmişte haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Akçıl, yeni mesleğinde en az Yener kadar başarılı olmaya çalışacak.

Ana Sayfaya Git