Sinem Kobal’de sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu gibi gayrimenkul düşkünü çıktı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal’in de sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu gibi gayrimenkul düşkünü ortaya çıktı. Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi.

Haberler 29.11.2015 - 11:14 Son Güncelleme : 29.11.2015 - 11:14

Yaşadıklarları beraberlikle çok konuşulan ve sürekli evlenecekleri söylenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal aşkı doludizgin gidiyor. Son olarak ünlü oyuncular Bülent Parlak ile Burcu Gönderin düğününe katılan çiftten Sinem Kobal, sevgilisi gibi gayrimenkule yatırım yapmaya karar verdi.

Kenan İmirzalıoğlunun yatırım aşkı sevgilisi Sinem Kobalı da sardı. Taksim ve Cihangirde yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlunun sevgilisi Sinem Kobala bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi. Sevgilisinin bu önerisini dikkate alan Kobalın son günlerde İstanbul gece hayatının yeni noktası haline gelen Karaköy ve Fındıklıdan yatırımlık yerler baktığı ortaya çıktı.

CİHANGİR DEĞİL KENANGİR

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Beyoğlunda yaptığı yatırımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu son olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip 3 milyon TLye satılığa çıkarmıştı.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbulda doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TVde yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademiden diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez Dadı adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosunda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

ATVde yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezinde yapılan Jetix çocuk Ödülleri Ödül Töreninde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal Dde başlayan daha sonra Star TVde yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010da Romantik Komedi filminde Didem karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

OYNADIĞI DİZİLER

Analar ve Anneler Zeliha 2015-

Gönül İşleri Sevda 2014-2015

Mor Menekşeler 2011-2012

Küçük Sırlar Su Mabenci 2010-2011

Selena Selena 2006-2009

Arka Sokaklar Konuk Oyuncu 2006

Nefes Nefese Aslı Gül 2005

Lise Defteri İnci 2003

Hürrem Sultan Ayşe 2003

Dadı Dilara 2001-2002

OYNADIĞI FİLMLER

Yaktın Beni İpek 2015

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Didem 2013

Romantik Komedi Didem 2010

Ayakta Kal Yasemin 2008

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu Bianca 2006

Okul Şebnem 2003

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır