Analar ve Anneler'in annesi Sinem Kobal'a Kenan İmirzalıoğlu sürprizi! Bir oğul ve bir sevgili pozlar

2015'e kesinlikle damgasını vuran çift Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti, en yakışan ikili seçilirken, devamlı yan yan olmaları da, birbirlerine olan düşkünlüklerinin sembolü oldu. Şu aralar Analar ve Anneler dizisinin başrol oyuncusu olan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'ndan bir türlü kurtulamıyor hesabı ile, hep yaında. Geçtiğimiz gün Analar ve Anneler setinde Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal ve dizideki oğlu ile çekilmiş fotoları gündeme oturdu

Haberler 09.12.2015 - 09:44 Son Güncelleme : 09.12.2015 - 09:44

2015e kesinlikle damgasını vuran çift Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti, en yakışan ikili seçilirken, devamlı yan yan olmaları da, birbirlerine olan düşkünlüklerinin sembolü oldu. Şu aralar Analar ve Anneler dizisinin başrol oyuncusu olan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlundan bir türlü kurtulamıyor hesabı ile, hep yaında. Geçtiğimiz gün Analar ve Anneler setinde Kenan İmirzalıoğlunun Sinem Kobal ve dizideki oğlu ile çekilmiş fotoları gündeme oturdu

Yakışıklı oyuncu, hafta sonu sevgilisinin setine sürpriz bir ziyaret yaptı. İmirzalıoğlu, çekim arası Sinem Kobalın oğlunu canlandıran minik oyuncuyla set hatırası çektirmeyi ihmal etmedi.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbulda doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TVde yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademiden diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez Dadı adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon daUygur Tiyatrosunda çalışmıştır.

Kenan İmrzalıoğlu kimdir?

Ankara ilinin Bal ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Akkoyunlu Uzun Hasana dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankarada teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbulda Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümünde tamamladı

1997 yılında Best Model of Turkeynin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The Worlde katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır