Söz dizisi 5. son bölümü yaşananlar! Söz dizisi İçerde'yi alt etti

Ekranların sevilen dizisi Söz 5. bölümü ile 1 Mayıs akşamı ekranlarda oldu. Peki Söz 5. bölümde neler yaşandı. Fenomen dizi İçerde'yi adeta alt eden Söz dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Haberler 02.05.2017 - 15:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Söz dizisi son bölümü ile dün akam ekranlardaki yerini ald. Geçtiimiz seneden bu yana en çok izlenilen dizi haline gelen çerde dizisi bu sene rekorlar Söz dizisine kaptrd. 1 Mays Pazartesi akam yaynlanan Söz dizisi reytinglerde çerdenin önüne geçti. Reyting rekorlarna göz atlacak olunursa Söz dizisinin total de 8.24e ulat ve reytingler de birinci srada oolduu gözlemlendi. Dün akam ekranlarn en çok izlenilen dizisi haline gelen Söz dizisinde en çok izlenilen sahnenin ise anne kzn kurtarld an olarak açklanrken, Türk askerinin kahramanl da herkesin gösünü kabartt. Peki ya 1 Mays Pazartesi günü yaynlanan Söz dizisinde neler oldu ve dizinin yeni bölüm fragmanndaneler yaand merak ediliyor.

Sözde maynl tarlada anne ile çocuun Türk askerleri tarafndan kurtarlma sahnesini izleyici adeta nefesini tutarak izledi. Geçtiimiz hafta Melek karakterinin ölümüyle sosyal medyada da gündem olan çerde dizisi, reyting yarnda birincilii elde etmiti.

çERDE 5. BÖLÜM YAANANLAR

Söz dizisi 5. bölümde bu hafta çolak köeye sktran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karlatlar. Yavuz ve ekibi çolak köeye sktrd. Söz dizisi 6. yeni bölüm fragman ise henüz yaynlanmadSöz dizisi yaynlanan 5. bölüm ile adndan söz ettirmeyi baard. Star TVde ekrana gelen Söz dizisi 5. bölümde çolak artk köeye skt. Eylem ise hala çolakn elinde. Peki Söz dizisi 6. yeni bölüm fragman yaynland m? Yapmcln Tims B Productionsn, senaristliini Ethem Özkn, yönetmenliini Yaz Alp Akaydnn üstlendii, barollerini ise Tolga Sarta, Aybüke Pusat, çaan Atakan Arslan ve Eren Vurdemin paylat Söz dizisi 5. yeni bölümü ile 1 Mays Pazartesi akam saat 20:00da Starda ekrana geldi.

Söz dizisi yeni bölümünde Yavuz ve ekibi çolak köeye sktryor! çolak köeye sktran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karlarlar. Amalar gereken engel, hem masum bir çocuun hem de Keanlnn hayatna mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, çolakn elindedir ve orda çolakn kan donduran planlarndan birine tank olmak üzeredir. Bu durum Eylemin hayatn iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile kar karya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasnda gerginlie neden olurken çolak da büyük plan için üst düzey militanlarla bir toplant yapmak üzeredir. toplanty haber alan Timin iki görevi vardr: Ayn anda hem Eylemi kurtarmak hem de toplanty basmak için plan yaparlar. Ancak ileri hiç de kolay olmayacaktr. Bu arada Fatma, Hafzdan boanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduundan habersizdir.

SÖZ DZS KONUSU

Saldry üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatanda kaçrnca, örgütün ele ban yakalamak ve kurtarma çalmasn tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanl bünyesinde yeni bir tim oluturulmasna karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralrken Tim Komutan olan Kdemli Üstemen Yavuz Karasu, kendi hayatn tehlikeye atmak pahasna harekete geçer. Yollar vatan sevgisinde birleen Tim birbirlerine hem karde hem vatan hem de siper olacaktr.

Yollarn intikamn birletirdii kahramanlar Türkiyenin kar karya kald korkunç saldr sonras, vatann dört bir yanndan özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçlar, ülkemize bela olmaya çalan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktr.

Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir diyerek yola çkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem karde, hem vatan, hem de siper olacaktr. Bu yolda karlarna çkan aklarn kalplerine, özlemlerini ise topraa gömeceklerdir. Atalarn, analarn ve yüreklerini stan kim varsa yanlarnda tayp savaacaklardr.

Ana Sayfaya Git