Survivor 2017’de Sabriye Şengül ile Adem Kılıççı arasında aşk iddiası

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2017 yine gündeme oturdu.Ünlüler takımının Sabriye'ye tepki göstermesi ve Adem'in Sabriye'yi savunması adayı karıştırmıştı.

Haberler 04.03.2017 - 22:43 Son Güncelleme : 04.03.2017 - 22:53

Dün akam yaynlanan bölümde Adem ile Sabriyenin kavga etmesi geceye damga vurdu. Daha sonra Sabriyenin barma çalabalar ise sosyal medyann gündeme oturdu. Adem ile Sabriyenin görüntülerini izleyenler sosyal medyada adada ak m var sorusunu akllara getirdi.

Survivor 2017de Adem Klçç ile Sabriye engül arasnda ak iddialarna yol açacak konuma.. Survivor 2017 Ünlüler Gönüllülerde Sabriyenin Ademe kar kulland Bebeim öp baralm ve Ademinde Ben seni her zaman öperim ifadeleri Adada.

Survivor yarmasnda sergilemi olduu kötü performanstan dolay Sabriye engül ismi elenmek üzere sürekli söyleniyor. Özellikle Ünlüler takmnn sürekli eletirdii Sabriye engül kimdir? sorusunun cevab haberimizde yer alyor.

SABRYE ENGÜL KMDR?

Sabriye engül, 1988 ylnda Trabzonda dünyaya geldi. 2006 ylnda boksla tanan Sabriye engülün hayat bu tarihten sonra deiti. Sabriye engül, 2006 ylnda boksla tant. spor hayatna hentboll oynayarak balayan Sabriye engül, tavsiye sonrasnda kickboksa yöneldi.

Hayatnda sporun önemli bir yer tuttuunu belirten Sabriye engülün en öne çkan özellii ise hrsl bir kimlie sahip olmas. Verdii röportajlarda her frsatta sporun hayatndaki önemini anlatan Sabriye engül, spor hayatn u sözlerle anlatyor: Önceleri hentbol oynuyordum. Hrsl, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapm var.

Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapmdan dolay sertletiim oldu. Hocalarm, Sabriye hentbolcular bize lazm. Sen boks ile ura deyince neden olmasn dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye ampiyonluum var. Uluslararas boks ampiyonluum ve K1 Dünya Karmas ampiyonluum bulunuyor.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git