Survivor 23 Şubat Ünlüler adasında büyük kavga, Tuğba Atakan’ın üzerine yürüdü!

Survivor 2016’da gün geçmiyor ki tartışma olmasın, geçtiğimiz Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında gruplar belirlenmiş ve ipler kopmuştu. Ada konseyinde de eleme adayları olarak Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay isimleri öne çıktı. 23 Şubat 2016 akşamı Survivor’da Ünlüler adası iyice gerildi. Nagihan Atakan ile konuşunca ipler iyice koptu. Tuğba Özay ve Atakan birbirine girdi. Tuğba Özay Atakan’a ne dedi, Atakan Tuğba Özay’a ne dedi? İşte detaylar.

Haberler 23.02.2016 - 23:08 Son Güncelleme : 23.02.2016 - 23:08

Survivor 23 Şubat akşamı gerginlik, kavga ne ararsanız vardı. Survivor 23 Şubat 2016 akşamı Ünlüler adasında çıkan kavgada herkes birbirine girdi, Tuğba Özay Atakanın üzerine yürüdü.

Özay Ben sabahtan beri farkındayım. Sen hiç kimseye . Diyemezsin. Adamsan ben diyeceksin ki evet ben . Dedim diyeceksin. Sen madem iki kişi konuşuyordun. Sen madem iki kişi konuşuyordun, derken Yattara Tuğba Özayı sakinleştirmeye çalıştı. Tuğba Özay susmadı. Peki, Tuğba Özay Atakana ne dedi?

Tuğba Özay na yönelik; Ya arkadaş inşallah ben gideyim, benim senin gibi korkunç hırslarım yok. Yok ben gideyim, benim derdim bu değil. Sen bu kadar insanı birbirine düşürdün. Ezgiyle ne sorunum vardı, Edayla ne sorunum vardı, Bi dakika bana kimse burada dedikodu yapamaz, bu kadar insanı birbirine düşüremez. Bugüne kadar birbirimize kardeş nasılsın derken, şimdi kimse birbirinin yüzüne bakmıyor, çünkü çibanın başı bu dedi.

Tuğba Özay ve Atakan karşılıklı tartıştı.ı Atakan Sen dinlemiyorsun ki arkadaşım dedi.

Atakan da teker teker cevap vereceğim dedi ve oturttu herkesi.

Atakan; Bir Mehmet ben seni Yılmaza karşı doldurdum mu, Mehmet hayır dedi. Şimdi sen birinci cevabını alacaksın dedi. Tuğba Özay Benle o şekilde konuşmayacaksın, susacaksın, oturacaksın falan deme ben zaten seni dinliyorum dedi.

Atakan herkese teker teker sordu ve Ben kimi Yılmaza karşı doldurdum dedi ve herkesten Hayır cevabı aldı.

Tuğba Özay; Abicim çek elini, benle otur oraya diye konuşma dedi.

Nagihan Atakana Arkadaşım laf ebeliği yapıyorsun, benim üzerime yürüyorsun dedi.

Atakan ve Nagihan da tartıştı. Atakan Nagihana Sen yalancısın dedi.

Yılmaz Morgül araya girdi;

Beni kimseyle karşılaştırmayın. Ben insan gibi insanım, size burada duadan başka bir şey yaptıysam Rabbim kimseye sabahı göstermesin. Ben herkesi motive etmeye çalıştım, herkes hakkında güzel şeyler söyledim. Benim söylediğim laf, hiç bu takımda bir lider yoktu dedi ve Ebru Öztürk de ya girdi ve z Morgülün haksız olduğunu söyledi. Ebru Öztürk Yılmaz Bey ben sizinle konuşurken çok seviyeli konuşuyorum, siz de benimle aynı şekilde konuşun lütfen diyerek Yılmaz Morgülü uyardı.

Survivor 23 Şubat akşamı öncesi Ünlüler adasında yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. Nagihan Tuğba Özaya ağladı ve Beni yem etmeye çalışıyor dedi.

Ana Sayfaya Git