Survivor 27 Ocak 2017 ödül oyununu kim kazandı, yumurtaları kim kaptı? Son nefes

Survivor 2017 Cuma akşamları da ekrana geliyor artık. Survivor 27 Ocak 2017 ödül oyunu yine nefesleri kesti. Kazananın yumurta ve mercimeğe sahip olacağı ödül oyununda Survivor’da eşi benzeri görülmemiş mücadeleler yaşandı. Survivor 2017 27 Ocak ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu hangi takım kazandı, survivor 27 ocak ödülü kim kazandı gibi soruların yanıtı alındı.

Haberler 27.01.2017 - 22:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RECEP KAYA

Ekranlarn baarl yarma program Survivor 2017de ödül oyunlar artmaya balad. Ödül oyununun öncesinde Gönüllüler ve Ünlüler takmnn oyunu kazanma istei gözle görülebiliyordu. Survivor 2017 27 Ocak Cuma akam oynanan ödül oyununda üst üste kaybeden Gönüllüler takm daha bir motive çkt parkura, Ünlüler de oyunu brakmad ve sonuna kadar yart. Atlarda yarmaclar kural hatas yapmt ancak Acun Ilcal bu görüntülerin montajda kullanlmadn söyledi. Ve beklenen an geldi Acun Ilcal ödülü yumurta ve mercimek olarak açklad. Peki, yumurta ve mercimek ödülünü Survivor 2017de hangi takm kazand, ödül oyununu kim kazand, survivor 27 ocak 2017 ödül oyununu kazanan takm?

ÖDÜL OYUNUNA GÖNÜLLÜLER FARKLI BALADI

Survivor 2017ye kötü balayan Gönüllüler takm, bu ödül oyununu almak için ayrca bir motive olmulard. 27 Ocak Survivor 2017 ödül oyunu balad ve Gönüllüler üst üste aldklar oyunlarla Ünlüler takmnn moralini alt üst etti. Gönüllüler takm 2-0 öne geçmiti ilk turda. lk turu 5-1 gibi farkl bir skorla kazanan Gönüllüler takm ikinci oyuna da iyi balad. Gönüllülerin ikinci tur etabna iyi balamas Ünlüler takmn yldrmad ve ikinci turu Ünlüler takm kazand.

OYUN ESNASINDA TARTIMALAR VE ARADAN SIYRILANLAR!

27 Ocak 2017 Cuma günkü Survivor ödül oyununun son etabnda, final etabnda Gönüllüler takm Ünlüleri sahadan adeta sildi ve oyunun gelen sonucunu 2-1 yaparak ödüle ulat. Gönüllüler takm, Ünlüler takmndaki yarmaclarn benchte kavga etmeleri sayesinde aradan syrld ve kazand. Ünlüler takm büyük üzüntü yaarken, mercimek ve yumurta ödülünü alan Gönüllüler hem büyük sevinç yaad ve hem de Ünlülere nispet yaparak sevinçlerini gösterdiler.

ÜNLÜLER TAKIMINDA GERGNLK

Survivor 2017 27 Ocak Cuma akam ödül oyununu kaybeden Ünlüler takm adalarnda gerildi. Yarmaclar oyunu kaybettikleri için, birbirleriyle tartt. Öte yandan Acun Ilcal, yarn (Cumartesi) dokunulmazlk oyunu oynanacan yarmaclara vurgulad.

Ana Sayfaya Git