Survivor All Star 22 Nisan kim elendi?

TV8’in en fenomen programı ve reyting rekortmeni Survivor All Star yarışmasında kim birinci oldu? Survivor kim elendi? Gönüllüler takımının birincisi kim oldu? Acunn.com SMS sıralaması? Survivor SMS sıralaması? Gibi sorular yanıt buldu. Survivor All Star'da 8. Hafta 22 Nisan SMS sıralamasında en çok oyu alan kişi Hasan oldu. Böylece Hasan eleme adayı olmaktan çıktı. Survivor kim elendi? İşte cevabı…

Haberler 22.04.2015 - 22:36 Son Güncelleme : 22.04.2015 - 22:36

EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalının sahibi olduğu TV8de ekranlara gelen ve yine kendisinin sunumuyla Survivor All Starda bu akşam kimin elendiği belli oldu. Konseyde Bozok ve Hasanın ismi öne çıkmıştı. Halk oylaması da bu akşam belli oldu. Halktan gelen SMSlerle birinci olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acunn.com Survivor SMS sıralamasında birinci isim Hasan seçildi. Evet, Survivor kim elendi, birinci kim oldu? Sorusuna cevap geldi ve acunn.com 22 Nisan SMS Oylaması sıralamasında birinci Hasan oldu.

HASAN BOZOKUN KARŞISINA KİMİ çIKARDI?

Survivor All Starda Acun Ilıcalı Hasana söz verdi, Hasan kısaca konuştu ve kendisine SMS gönderenlere Beni anlayan ve SMS gönderenlerden Allah Razı olsun dedi. Hasan kötü kişi olarak nitelendirdiği Turabiyi aday gösterdi.

NADYA KİMİ SEçTİ?

Dokunulmazlık sembolü sahibi olan Nadyadan da isim söylemesi istendi. Nadya konseyde neler söyledi?

Nadya; Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Hasan nasıl sürekli Turabinin yalancı olduğunu söyleyebiliyor. Adada hiç konuşmuyorlar bile. Nasıl böyle bir şey diyebilir ki? Yalan söyleyecek bir şey yok ki. çok açık bir şey. Diğer taraftan bu akşam söyleyeceğim isim arkadaşlarımı kurtarabileceğim bir isim. Bozoku kurtarmak istiyorum. Sanırım kararımı verdim bu akşam söyleyeceğim ismi çok iyi biliyorum dedi. Ve Nadya Özlemi aday gösterdi. Nadya Bozok ve Turabinin yanına eleme adayı olarak bir de Özlemi ekledi.Nadya kişisel bir durum olmadığını ve Bozoku kurtarmak istediğini de ayrıca belirtti.

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Starda kim elendi? İşte büyük merak uyandıran soru bu, Noter onaylı oylamalardan kimin ismi varsa onu açıklayacağım diyerek seyircilerin kullandığı SMS oyları sonucunda Survivor SMS sıralamasında rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Stara veda eden isim Acun tarafından açıklandı. Gönüllüler takımında Survivor All Starda rakiplerinden daha az oy alarak bu hafta adaya veda eden isim Özlem oldu.

Survivor All Starda bu hafta Gönüllüler takımından biri elenecekti, geçtiğimiz gün konseyde ismi öne çıkan Bozok elenmedi, Nadya Özlemi Bozok ve Turabinin karşısına aday çıkardı. Özlem Survivor All Starda 22 Nisan adaya veda eden isim oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır