Survivor All Star yeni Bölüm (45. Bölüm) fragmanı

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 45. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor eleme konseyinden sonra bugün ödül oyunu oynanacak. Acun Ilıcalı’nın da yarışmacılara yemek sürprizi var. Survivor All Star Pazartesi yeni bölümde ise yine macera, dedikodu, hırs ne ararsanız var. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Haberler 04.05.2015 - 13:22 Son Güncelleme : 04.05.2015 - 13:22

EYHMUS ALTINDA

Survivor All Starda dün akamki Dokunulmazlk oyunu sonras Konseyde eleme aday belirlendi. Dokunulmazlk oyununu kaybeden Ünlüler takmndan Hakan eleme aday oldu. Bugün ise bir ödül oyunu oynanacak.

SURVIVOR ALL STAR YEN BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor All Starn yaynlanan 45. Bölüm (yeni bölüm) fragmannda Serenayn gözyalar devam ediyor, Merve Aydn ve dier tüm arkadalar Serenay ve Hakana cephe alm durumda. Merve Aydn Serenay hakknde neler diyor? Ünlüler ve Gönüllüler ayn adada mutlular m? Pazartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Bütün sorularn cevab Pazartesi akam (bu akam) saat 20.00de yant bulacak. Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanndaki detaylar da aadaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STARDA ÖDÜL OYUNU OYNANACAK?

Survivor All Starda Pazartesi akam çok zor ve kyasya çekimeye sahne olacak bir ödül oyunu oynandn göreceiz. Yarmaclar çamur parkurunda birbirinden ilginç görüntüler oluturacak.

ÖDÜL OYUNUNU KM KAZANACAK?

Survivor All Star 45. Bölüm 4 Mays fragmann izlediinizde anlayacanz üzere müthi ve zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduu ise fragmanda görülmüyor.

SURVIVOR ALL STAR 45. BÖLÜM FRAGMANI ZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır